"JA SE ŽENIM, MOŽEŠ DA BUDEŠ KOD OPŠTINE ZA 5 MINUTA?!" Samo je Dubravka do zadnjeg dana bila uz Boru, a OVAKO SU SE VENČALI!

Autor:

Zabava

04.09.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja supruga Bore Čorbe, Dubravka Milaković, u njegov život ušla je iznenada. Atraktivna Slovenka, 28 godina mlađa od pevača, na večnu ljubav zaklela mu se 2016. godine na Santoriniju i ostala verna do poslednjeg dana.

"JA SE ŽENIM, MOŽEŠ DA BUDEŠ KOD OPŠTINE ZA 5 MINUTA?!" Samo je Dubravka do zadnjeg dana bila uz Boru, a OVAKO SU SE VENČALI!

Foto: Tanjug/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Danas je, u 72. godini, preminuo legendarni pevač Bora Đorđević, poznat kao frontmen grupe „Riblja čorba“. Bora je pre nekoliko dana primljen u bolnicu u Ljubljani, tačnije u Kliničko-bolnički centar u Sloveniji, gde je proveo poslednje dane.

U poslednjim godinama svog života, Bora je sa suprugom Dubravkom živeo u Sloveniji. Njegova treća supruga bila je uz njega do kraja i jedina je mogla svakodnevno da ga posećuje. Prijatelj Borre Čorbe gostovao je na televiziji Informer i u okviru specijalne emisije otkrio da je on zaslužan što je Bora oženio Dubravku.

Foto: Instagram/Printscreen/bogdanbogdanovic

Bora Đorđević

-  Bora je je imao toliko talenata. On je mnogo pisao. Možda je malo kome poznato, ali on je napisao srpske rebuse, nazvao ih je "Brebusi". Bio je veoma darovit, nikada neću zaboraviti kakav je čovek bio - rekao je Borin prijatelj, a onda otkrio i kako je saznao za Čorbinu smrt i prisetio se jedne anegdote.

- Otac mi je javio da je premninuo. Setio sam se svih trenutaka, a onda sam se setio koliki je uticaj imao na moju decu, a deca su stasavala na njegovim pesmama. Sećam se mangupluka koje je Bora pevao, to mu je jako dobro išlo. Boru svi znaju. Ja sam danas plakao kad sam video objave dece. Kakav je on čovek bio? Ova situacija će vam najbolje pokazati. Zvao me je jednom Bora i pita da li za 5 minuta mogu da budem kod Gradske opštine Savski venac. Stižem ja tad sa prijateljem. Kaže ja se ženim, a ovde ne postoji potvrda da nisam oženjen i trebaju mi dva svedoka. Tada se oženio Dubravkom , to je njegov treći brak i trebalo mu je dva svedoka, oje sam ja našao. Tada mi je otpevao ono legendarno "danas može svaka stoka da pribavi dva svedoka" - rekao je on u pomenutoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading