BORA ČORBA ISPLATIO KRISTIJANU GOLUBOVIĆU 30.000 MARAKA: Rokerova žena POLUDELA, sve došlo da NAPLATU!

Autor:

Zabava

04.09.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preko jedne stvari nije mogla pređe!

BORA ČORBA ISPLATIO KRISTIJANU GOLUBOVIĆU 30.000 MARAKA: Rokerova žena POLUDELA, sve došlo da NAPLATU!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Kristijan Golubović i Bora Čorba

Legendarni roker Bora Đorđević preminuo je u 72. godini nakon duge borbe sa upalom pluća. Iza sebe je ostavio neizbrisiv trag u istoriji domaće muzike, sa riznicom hitova koje su obeležile brojne generacije. Bora Čorba, kako ga je publika znala, bio je ne samo muzičar već i istinski buntovnik, čiji su tekstovi često izazivali polemike i inspirisali mlade.

Međutim, malo je poznato da je Bora Čorba imao saradnju sa Kristijanom Golubovićem, kontroverznim likom iz javnog života. Na pesmi "Kamenko i Kremenko" koju je Bora snimio 1993. godine, Golubović je bio gostujući izvođač. Ova saradnja izazvala je dosta pažnje, a sam Golubović je otkrio da je zaradio neverovatnih 30.000 maraka za svoj doprinos pesmi.

Naime, Golubović je svojevremeno ispričao detalje o saradnji sa Borom, navodeći da je bio pozvan da bude gost u pesmi i da je nakon snimanja dobio značajnu novčanu nadoknadu.

- Mene je 1993. godine Bora pozvao da mu budem gost u pesmi. Tad sam zaradio 30.000 maraka - započeo je Golubović, prenosi Mondo, a zatim nastavio:

Republika

Foto: Printscreen/Pink

Kristijan Golubović dobio od Bore Čorbe 30.000 maraka

- Meni je Borin menadžer obećao da ću, ako otpevam sve tri strofe, zaraditi dobre pare. Otisao sam u Zemun u studio i snimio iz prve. Bora me ishvalio. Onda me je zvao menadžer koji je imao rukomentni klub, da dodem kod njega, održao je obećanje i dao mi pare. Skinuo je sa zida neki bronzani krug, neki rad od metar i nešto i poklonio mi i to. Borina tadašnja žena se uvredila jer je mislila da Bora neće uzeti ni deseti deo toga koliko sam ja zaradio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading