BORA ČORBA DOGOVORIO SVOJU SMRT! Nakon velike TRAGEDIJE saznala se ISTINA koja ježi do KOSTIJU, ovo je KRIO u sebi

Autor:

Zabava

04.09.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je Bora Đorđević govorio o kolegi čiju smrt nikad nije prežalio!

BORA ČORBA DOGOVORIO SVOJU SMRT! Nakon velike TRAGEDIJE saznala se ISTINA koja ježi do KOSTIJU, ovo je KRIO u sebi

Foto: Republika.rs

Vest o smrti Borisava Bore Đorđevića, frontmena rok sastava "Riblja čorba", šokirala je javnost širom regiona. Legendarni muzičar preminuo je u 72. godini u KBC Ljubljana, gde je bio hospitalizovan zbog dugotrajne borbe sa hroničnom opstruktivnom bolešću pluća. Menadžer grupe saopštio je da obdukcija neće biti rađena i da će Bora, u skladu sa svojom željom, u subotu biti sahranjen u rodnom Čačku.

Inače, pevač je pre dve godine govorio o smrti kolege i prijatelja, basiste Miše Aleksića, čiju smrt nikada nije preboleo. Naime, Đorđević je tada izrazio tugu zbog Mišinog iznenadnog odlaska, ističući da su njih dvojica imali dogovor da umru zajedno na bini, ali je Miša "malo požurio". 

- Strašno, ne mogu o tome da pričam! Toliko je potresno to što nas je zadesilo da Miša bukvalno za 10 dana ode. Dobro je da smo preživeli. I Miša bi želeo da nastavimo da radimo. On i ja smo imali dogovor da umremo zajedno na bini, ali je on požurio malo - sa tugom u očima je pre dve godine izustio Bora i tada otkrio da će sećanje na Mišu živeti zauvek kroz numere koje je radio.

Republika

Foto: Republika.rs

Bora Čorba se tada jedva oprostio od Miše Aleksića

Podsećnja radi, nakon što je potvrđeno da je proslavljenom rokeru zaista došao kraj, Bane Obradović, menadžer grupe, otkrio je detalje o Đorđevićevoj borbi sa teškom bolešću, te spomenuo i njegove poslednje trenutke u bolničkoj postelji.

- Jeste mu bilo loše, ali smo se nadali da će se dogoditi čudo. Borio se kao lav, to su nam rekli lekari. Sve što su mu davali od terapija, činilo se kao da mu je bilo potrebno. Iznenadilo nas je sve, iako smo znali dijagnozu. Žao nam je, on je ipak jedna ozbiljna legenda koja je otišla na nebo, i neka ga anđeli gore čuvaju - drhtavim glasom je rekao Bane u emisiji "Uranak", a zatim objasnio uzrok Borine smrti:

Pluća su bila presudna. U jednom trenutku više nije mogao da diše, i sekret koji se skupljao nije mogao da iskašlje. Tada su morali da ga intubiraju i stave na respirator. Na respiratoru je bio deset dana, lekari su mu davali lekove i infuzije. Govorili su da je stabilan, mada je sve vreme spavao. Noćas se stanje naglo pogoršalo i više nije bilo spasa. Preminuo je oko četiri sata ujutru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
ZMAJ

04.09.2024 19:23

ZBOGOM LEGENDO!OBELEZIO SI MI MLADOST!SLUSALA SAM TE I GLEDALA I DO KRAJA CE BITI TAKO!LETI I CUVAJ SRBIJU JER NA ZAPADU NISTA NOVO!