POTRESNA PORUKA MILICE DABOVIĆ NATERAĆE VAM SUZE NA OČI! Obelodanila kroz šta je prolazila sa SINOM, pa se slomila na delove!

Autor:

Zabava

03.09.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša košarkašica se emotivnim rečima obratila nasledniku.

POTRESNA PORUKA MILICE DABOVIĆ NATERAĆE VAM SUZE NA OČI! Obelodanila kroz šta je prolazila sa SINOM, pa se slomila na delove!

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Dabović

Bivša košarkašica, Milica Dabović, podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu radost zbog svog sina Stefana koji je krenuo u prvi razred. Na slici koju je objavila, Stefan je bio skockan od glave do pete, a posebno je privukao pažnju krst koji je nosio oko vrata.

Milica je istakla da je Stefan njena snaga i vetar u leđa, te da je pobeda u ovom novom životnom poglavlju zajednički uspeh. 

- Šest godina je proletelo, zajedno, napred, do pobede, sine moj, ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine! Mama ti želi sreću, zdravlje, ljubavi ti ne fali, da budeš dobar čovek, slušaš učiteljicu, da budeš đak i ne daš na sebe! Ne odustaj sine moj, ne odustaj od svojih snova i zelja i polako, ali sigurno ostvaruj svoje ciljeve! - napisala je ona, pa dodala:

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sin Milica Dabović

 

- Prvi razred! Pobedili smo sve, a pomislila sam da neću moći, ti si moja snaga i vetar u leđa! Srećno tebi i tvojim drugarima! Voli te mama - napisala je Milica uz sliku.

Podsećamo, Milica Dabović je nedavno u intervjuu za Informer otkrila kako je zaradila svoj prvi honorar od košarke. Sa samo 20 godina, Milica je zaradila svoju prvu profesionalnu platu i odlučila da je pokloni svojim roditeljima kao znak zahvalnosti za sve što su učinili za nju. Ovaj gest pokazuje duboko poštovanje prema svojoj porodici i odanost prema njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading