HOSPITALIZOVAN POPULARNI PEVAČ, BOLEST GA RAZORILA: Najnovije informacije će vas naježiti!

Autor:

Zabava

02.09.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta pevača sada čeka u bolnici.

HOSPITALIZOVAN POPULARNI PEVAČ, BOLEST GA RAZORILA: Najnovije informacije će vas naježiti!

Foto: republika

Bojan Tomović

Poznati pevač Bojan Tomović ponovo je dospeo u žižu javnosti nakon što su domaći mediji objavili vest da je hitno hospitalizovan. Naime, Tomović se već duže vreme bori sa bipolarnim poremećajem, a nedavno je javno obelodanio da mu je potrebno bolničko lečenje kako bi se nosio sa ponovnim povratkom depresije.

Jedna od metoda lečenja koju Tomović koristi jeste blaga elektroterapija kojom se stimuliše mozak i hormoni sreće, naročito kada antidepresivi više ne deluju. U svojoj izjavi za medije, Tomović je istakao da se ne oseća kao slabić zbog ponovnog boravka u bolnici, već kao borac koji je uporan u svojoj borbi protiv bipolarnog poremećaja. On je istakao da i pored toga što se radi o neizlečivoj psihičkoj bolesti, uz odgovarajuću terapiju moguće je normalno živeti sa njom.

Republika

Foto: Republika

Bojan Tomović

 

- Nisam slabić, jer sam po peti put u bolnici, nego borac koji je uporan u svojoj borbi, iako bipolarni poremećaj spada u neizlečive psihičke bolesti, ali se uz terapiju može živeti sa njim - rekao je Bojan za domaće medije. 

Tomović nije skrivao svoju borbu sa bipolarnim poremećajem, već je javno govorio o svojim izazovima i problemima sa depresijom. Na društvenim mrežama, on je najavio odlazak na bolničko lečenje, ističući da se neće dugo družiti sa svojom publikom, ali da se nada povratku u normalan život nakon terapije. Ovaj iskreni pristup javnosti pokazuje hrabrost i otvorenost u suočavanju sa mentalnim zdravljem, čime Tomović može biti inspiracija mnogima koji se suočavaju sa sličnim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading