ŠOK-SAZNANJE O BORI ČORBI! Supruzi rekao jednu stvar pre nego što mu se slošilo! Nakon toga su zvali Hitnu pomoć!

Autor:

Zabava

03.09.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako smo ranije pisali, Bora je imao neostvarenu želju, odnosno, dugo je planirao da kupi kuću na Goliji, jer mu je to, pored planina oko Čačka jedna od najlepših, ali ga je bolest preprano u tome sprečila.

ŠOK-SAZNANJE O BORI ČORBI! Supruzi rekao jednu stvar pre nego što mu se slošilo! Nakon toga su zvali Hitnu pomoć!

Foto: RTS/printscreen

Bora Đorđević, frontmen kultnog benda "Riblja čorba", i dalje se nalazi u Kliničkom centru u Ljubljani, gde se bori sa teškim zdravstvenim problemima.

Nažalost, Bora je intubiran i smešten na posebnom odeljenju, zbog čega su posete strogo zabranjene. Ipak, njegova supruga Dubravka ima posebno odobrenje da bude uz njega čitav dan, što je izuzetak u ovakvim situacijama.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bora Đorđević

 

Pre nego što mu je naglo pozlilo, Bora je supruzi Dubravki pričao svi moraju da budu jaki ako se desi ono najgore, kao i da očekuje da svi budu dovoljno strpljivi ako dođe do toga da bude potrebno da se duže leči.

Foto: Shutterstock, ATA Images

Bora Đorđević

 

- Bora je pričao sa suprugom kad je video da mu se stanje pogoršava, ali ni on nije imao pojma da će takva situacija da ispadene, da će morati odmah u bolnicu. Rekao je supruzi da i deci prenese da svi budu jaki, jer je on borac, što je učio i njih kroz život. Pričao je da niko ne treba da se trese i kuka nad njegovom sudbinom. već da svi treba da šalju pozitivnu energiju kako bi sve krenulo na bolje, ako se desi da situacija bude preteška - priča nam upućen izvor. 

Foto: Privatna Arhiva

Bora Đorđević

 

Kako smo ranije pisali, Bora je imao jednu neostvarenu želju, odnosno, dugo je planirao da kupi kuću na Goliji, jer mu je to, pored planina oko Čačka jedna od najlepših, ali ga je bolest preprano u tome sprečila. Pored Golije, Bora je voleo i kraj u kom živi njegov sin, nedaleko od Ljiga, te su svi dobro znali koliko mu priroda znači i kakav je to reset bio za rokera.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading