OVO JE NEOSTVARENA ŽELJA BORE ČORBE! Otkrivamo šta je roker hteo da napravi! Bolest ga prerano sprečila da ostvari veliki san

Autor:

Zabava

03.09.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki put kad je ozbiljno zagrizao da ode da obilazi placeve, obaveze bi ga odvukle na drugu stranu.

OVO JE NEOSTVARENA ŽELJA BORE ČORBE! Otkrivamo šta je roker hteo da napravi! Bolest ga prerano sprečila da ostvari veliki san

Foto: ATAImages

Bora Đorđević, frontmen kultnog benda "Riblja čorba", i dalje se nalazi u Kliničkom centru u Ljubljani, gde se bori sa teškim zdravstvenim problemima.

Nažalost, Bora je intubiran i smešten na posebnom odeljenju, zbog čega su posete strogo zabranjene. Ipak, njegova supruga Dubravka ima posebno odobrenje da bude uz njega čitav dan, što je izuzetak u ovakvim situacijama.

Foto: ATAImages

Bora Đorđević

 

Inače, kako saznajemo, Bora je imao jednu neostvarenu želju, odnosno, dugo je planirao da kupi kuću na Goliji, jer mu je to, pored planina oko Čačka jedna od najlepših, ali ga je bolest preprano u tome sprečila. Pored Golije, Bora je voleo i kraj u kom živi njegov sin, nedaleko od Ljiga, te su svi dobro znali koliko mu priroda znači i kakav je to reset bio za rokera.

Foto: Shutterstock, ATA images

Bora Đorđević

 

- Bora je stalno pričao o toj kupovini vikendice, ali se nikako nije ostvarila želja. Svaki put kad je ozbiljno zagrizao da ode da obilazi placeve, obaveze bi ga odvukle na drugu stranu, pa je tako odlagao da kupi. Hteo je bar pedesetak kvadrata kuće, i prostrano dvorište, slično onom kakvo ima njegov sin. Svašta je tu planirao, ali je onda stanje počelo naglo da se pogoršava, i onda su ubrzo lekari govorili da mu je potrebniji odmor od puta. Pričali su mu da se smiri i sa koncertima, ali znate Boru... Nije on mogao da sedi i da ne radi ništa. Pevao je i kad stvarno nije smeo - otkrio nam je izvor blizak muzičaru.

Foto: RTS/printscreen

Bora Đorđević

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading