BORA ČORBA JE JEDNU STVAR SAKRIO OD ŽENE PRED ODLAZAK U BOLNICU: Evo šta je KRIŠOM tražio da mu se NABAVI, nakon ovoga je hospitalizovan!

Autor:

Zabava

01.09.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konobar iz omiljenog kafića popularnog rokera otkrio kada ga je video poslednji put!

BORA ČORBA JE JEDNU STVAR SAKRIO OD ŽENE PRED ODLAZAK U BOLNICU: Evo šta je KRIŠOM tražio da mu se NABAVI, nakon ovoga je hospitalizovan!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Frontmen grupe "Riblja čorba," Borisav Bora Đorđević, trenutno se suočava s ozbiljnim zdravstvenim problemima. Nalazi se u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani, gde je zbog ozbiljnosti stanja intubiran i priključen na respirator. Nažalost, njegovo zdravstveno stanje ostaje nepromenjeno, što izaziva veliku zabrinutost među njegovim obožavaocima i kolegama iz muzičke industrije, ali i neutešnim članovima porodice.

Inače, Đorđević već nekoliko godina živi u prestonici Slovenije, a kako se saznaje, svoju oazu mira pronašao je u mirnom naselju u kojem su uglavnom smeštena vojna lica. On se u ovaj kraj doselio zbog ljubavi prema parku i prirodi koja ga okružuje, ali i kafića, koji svakodnevno posećuje.

Republika

Foto: Facebook.com pritnscreen

Bora Čorba ispred zgrade u Ljubljani u kojoj živi

Naime, kako otkriva konobar iz lokala u koji roker neretko svrati kako bi se opustio, Đođević je prestao da puši pre dve godine, nakon što je njegova supruga izrazila želju da to uradi zbog zdravlja.

Boru sam poslednji put video pre dva meseca, izgledao je prilično dobro. Upoznali smo se pre dve godine, tada je ostavljao cigarete, žena nije volela da puši znala je da mu šteti zdravlju. Onda je došao do mene u šank i rekao mi: "Prijatelju, imaš li jednu cigaretu da mi daš da zapalim, ali da paziš da mi žena ne naiđe". Tako sam mu ja čuvao stražu neko vreme i sprojateljili smo se. Posle je prestao skroz da puši - otkrio je konobar, prenosi Telegraf, koji dodaje da su i ljudi koji su svraćali u kafić obožavali Boru:

Republika

Foto: ATAImages

Bora Čorba vreme često provodi u kafiću u blizini njegove zgrade

- Dolazio je na sladoled i voćnu salatu, šetao je dva psa svakodnevno. Danas nam nedostaje. Jedva čekamo da vidimo našeg komšiju da ponovo komentarišemo igre Srbije i Slovenije u fudbalu.

Podsećanja radi, menadžer Bore Đorđevića, Bane Obradović, istakao je da lekari čine sve što je u njihovoj moći kako bi mu pružili adekvatnu negu.

Bori je stanje nepromenjeno. I dalje je na respiratoru, intubiran. Supruga ga obilazi svakog dana. Ova situacija ima dva pravca, ili da se izvuče, ili ono drugo najgore. Lekari svakog dana govore da je stabilno. Čekamo ili da se probudi ili ono drugo, ne daj Bože... U bolnici ima svu negu potrebnu - istakao je Obradović, prenosi Blic.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading