JOVANA VODILA JUTARNJI U TANGAMA: Kraljici šera je posle ovog prizora porasla gledanost (FOTO)

Autor:

Zabava

22.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeremićeva svojom pojavom uvek skrene pažnju domaće javnosti.

JOVANA VODILA JUTARNJI U TANGAMA: Kraljici šera je posle ovog prizora porasla gledanost (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jovana Jeremić

Voditeljka jutarnjeg programa na Pinku, Jovana Jeremić, izazvala je pažnju domaće javnosti svojom pojavom u emisiji uživo kada se pojavila u "tanga farmerkama".

Naime, Jovana često ustaje i kreće se po studiju tokom emisije, a posebno je privukla pažnju kada se okrenula leđima kameri u ovakvim farmerkama, koje je kombinovala sa crnom majicom ističući tako sve obline.

Jovana, poznata i kao kraljica šera, osim britkošću jezika i odabranim gostima, svoj nivo drži i posebnim stilom, kao i kretanjem po studiju tokom cele emisije.

Inače, Jovana već neko vreme uživa u vezi sa 15 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, vlasnikom lanca pekara.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Dragan Stanković je Jovani Jeremić najveća podrška

Ona je otkrila da zahvaljujući redovnim intimnim odnosima održava liniju, ističući da sa Draganom vodi ljubav tri puta dnevno. Takođe, istakla je da je Dragan bio podrška u njenom procesu mršavljenja, motivišući je da smrša još nekoliko kilograma kako bi bila u top formi.

Jovana ističe da pored aktivnosti u krevdtu i redovan trening, te zdrava ishrana igraju ključnu ulogu u održavanju njene forme. Ona trenira svakodnevno i vodi računa o ishrani, naglašavajući da je Dragan bio podrška u njenim naporima da unapredi svoje fizičko stanje.

Popularna voditeljka Jovana Jeremić svojom hrabrom pojavom i otvorenošću u izjavama izaziva pažnju javnosti, ističući važnost ljubavi, podrške i redovnog vežbanja i zdrave ishrane u održavanju forme.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading