NOVA ULOGA JOVANE JEREMIĆ! Nakon Živojina Mišića i carice Milice, voditeljka se pojavila kao KAUBOJKA, pa dohvatila Dragana pred svima!

Autor:

Zabava

31.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremič ponovo pokazala moć transformacije!

NOVA ULOGA JOVANE JEREMIĆ! Nakon Živojina Mišića i carice Milice, voditeljka se pojavila kao KAUBOJKA, pa dohvatila Dragana pred svima!

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić, poznata voditeljka, već neko vreme intrigira javnost svojim neobičnim transformacijama. Nakon što smo je videli u ulozi Živojina Mišića, carice Milice, Merilin Monro i čak Njegoša, sada je odlučila da zavede red, doslovno.

Nedavno je sa svojim partnerom Draganom Stankovićem pozirala u kostimu šerifa na Divljem zapadu, sa šeširom i značkom, pritom ne štedeći nežnosti i poljupce. Ova neobična fotografija izazvala je veliku pažnju javnosti, koja je već navikla na Jovanine iznenađujuće transformacije i uloge.


Pored svojih glumačkih poduhvata, Jovana je nedavno proslavila 6. rođendan svoje naslednice Lei, ističući podršku koju dobija od svog partnera Dragana. Ona je istakla da je Dragan neko ko je obeležio njen život i da zaslužuje svaku vrstu poštovanja. Naglasila je i važnost poštovanja i sigurnosti u ljubavnoj vezi, ističući da su seksualni odnosi samo jedan element ljubavi, dok su poštovanje i sigurnost na prvom mestu.

U poslednje vreme su se pojavile spekulacije o Jovaninoj trudnoći, međutim ona je odlučno demantovala ove glasine, ističući da deca sada nisu deo njenih planova. Naglasila je da je fokusirana na izgradnju svoje karijere van granica Balkana, te da teži ka svetskoj slavi, posebno u Holivudu. Ova ambiciozna voditeljka izražava želju da postane najpoznatija holivudska zvezda, te da je njen cilj da gradi svetsku karijeru, pre svega u Americi.

Jovana Jeremić svojim nekonvencionalnim pristupom i jasnim ciljevima privlači pažnju javnosti, ostavljajući nas u iščekivanju njenih sledećih poduhvata i transformacija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading