AKO PROPADNE KAO PEVAČ, ŽIVEĆE OD "TITOVIH LEŠNIKA": Hrvati pljuju Alena zbog simbola stare Juge, on na tome RAZVIO I PRIVATAN BIZNIS!

Autor:

Zabava

03.09.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Islamović paralelno sa muzičkom karijerom, sa strane ima još jedan posao zlata vredan.

AKO PROPADNE KAO PEVAČ, ŽIVEĆE OD "TITOVIH LEŠNIKA": Hrvati pljuju Alena zbog simbola stare Juge, on na tome RAZVIO I PRIVATAN BIZNIS!

Foto: Promo foto

Alen Islamović

Pevač Bijelog dugmeta Alen Islamović, koji je nedavno doživeo neprijatnost kada se deo hrvatske javnosti digao da ga protera iz susedne države samo zato što se na jednom nastupu pojavila trobojka s petokrakom dok je izvodio pesmu "Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo", neće propasti sve i da prestane da peva.

Naime, on je paralelno sa svojim primarnim zanimanjem razvio privatni biznis koji je veoma unosan. Radi se o uzgoju lešnika na plantaži u Bihaću, a njegova plantaža privlači pažnju velikih evropskih kompanija, s obzirom na to da se domaći lešnici izvoze čak u Švajcarsku i Nemačku.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Alen Islamović razvio privatan biznis paralelno sa pevanjem

Alenova plantaža, pak, nije samo biznis, već i mesto gde muzičar pronalazi mir i zadovoljstvo, pa mnogi smatraju da je upravo ljubav prema ovoj vrsti aktivnosti dodatni faktor za to što je za kratko vreme napravio dobar rezultat i u ovom poslu.

Uzgoj lešnika, koji je pevač započeo na zemlji koju je nasledila njegova supruga, pokazao se kao uspešan poduhvat.

Alen ističe da su lešnici koje uzgaja među najboljima u Evropi, nazivajući ih "Titovim lešnicima". Inspiraciju za uzgoj lešnika pronašao je u detinjstvu, kada je kao dete brao lešnike u tom području.

- To je moj mir i moje zadovoljstvo. Ovamo dolazim posle svakog koncerta kako bih napunio baterije. Donesem ležaljku, natočim čašu vina i ne treba mi ništa više - otkrio je Alen jednom prilikom za medije.


Lešnik se, inače, danas upoređuje sa zlatom, budući da se koristi u farmaciji u velikim količinama.
Republika

Foto: Tanjug, Printscreen/Youtube

Alen Islamović sa Bijelim dugmetom doživeo neprijatnost u Splitu

Takođe, od njega se proizvode ulja za kozmetičke svrhe, a ljuska lešnika ima najbolju kaloričnu vrednost za proizvodnju peleta za grejanje.

Koren lešnika se koristi za uzgoj tartufa, što dodatno povećava vrednost ove biljke.

Islamović je uspešno prešao put od muzike do biznisa uzgoja lešnika.

Njegova strast prema lešnicima i uspeh koji je postigao na polju uzgoja ove biljke u Bihaću predstavljaju inspirativnu priču o uspehu i preduzetništvu.

Podsetimo, Alen Islamović i Bijelo dugme nedavno su održali koncert u Splitu, gde su izveli svoje najveće hitove. Izvođenje pesme "Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo" izazvalo je veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da je tokom ove numere publika zviždala i negodovala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading