"Oduvek sam želeo i treće dete, uradićemo DNK analizu": Miloš Bojanić progovorio o VANBRAČNOM SINU!

Autor:

Zabava

28.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremešni pevač priznao da je svojevremeno menjao žene kao čarape.

"Oduvek sam želeo i treće dete, uradićemo DNK analizu": Miloš Bojanić progovorio o VANBRAČNOM SINU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Poznati folker Miloš Bojanić (73) koji je u braku sa 24 godine mlađom suprugom Brankom priznaje da u mladosti nije baš bio cveća, te naglašava da zbog njegovih čestih izleta postoji velika mogućnost da ima vanbračno dete. 

Štaviše, on je jednom prilikom i apelovao na žene sa kojima je nekada bio intiman da ga potraže zbog DNK analize kako bi utvrdili očinstvo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miloš Bojanić je bio učesnik "Zadruge"

Naime, pevač je neposredno pred ulazak u rijaliti "Zadruga 3" priznao da je svojevremeno u Americi prevario svoju tadašnju suprugu sa 20 godina mlađom ženom, pa je poručio da će priznati vanbračno dete, ako ga ima.

- Ako u Americi ili bilo gde na svetu postoji žena koja ima naše dete, neka se javi! Uradićemo DNK analizu i odmah ću priznati dete! Ko zna šta je sve bilo pre mnogo godina. Iskreno, ja sam oduvek i želeo treće dete - rekao je pevač tada za Informer.

Inače, Bojanić koji kaže da je ranije menjao žene kao čarape, te varao svoju prvu suprugu, kasnije se skrasio pored znatno mlađe druge žene. Iako u poslednje vreme ne voli da eksponira svoju privatnost i ne objavljuje često fotografije sa Brankom, postoji nekoliko fotografija koje je Miloš zabeležio dok je za Instagram pozirao sa lepšom polovinom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojanic Milos (@b.bojanic)

 

On u svoju drugu suprugu ima puno poverenje, pa joj prepušta i poslove oko izdavaja apartmana u Crnogorskom primorju u kome je sagradio vilu u kojoj odsedaju i mnoge njegove kolege i prijatelji tokom sezone.

Iako je u nekim momentima priželjkivao da negde u belom svetu možda ima i treće dete, javnosti su za sada poznata dva njegova sina Bane i Mikica Bojanić, koje je dobio u prvom braku. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading