KARLEUŠA DOBILA RAT KOJI JE VODILA OKO PESME "RUNDE": Počela da je peva na nastupima, publika PLAKALA zbog jednog PRIZORA na bini (GALERIJA)

Autor:

Zabava

24.08.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz oznaku "RUNDE" za samo par sati Jelena ušla i u X trending!

KARLEUŠA DOBILA RAT KOJI JE VODILA OKO PESME "RUNDE": Počela da je peva na nastupima, publika PLAKALA zbog jednog PRIZORA na bini (GALERIJA)

Foto: ATA images

Pop zvezda Jelena Karleuša sinoć je nastupila na Gradskom trgu u Rumi, u okviru Rumskog kulturnog leta i izazvala opšte oduševljenje među publikom.

Obezbeđenje ju je jedva dovelo do bine zbog poklona koji su stizali sa svih strana, a atmosferu je hitovima dovela do usijanja.


U jednom trenutku, Jelena je premijerno zapevala neobjavljenu numeru "Runde", koju je za nju napisao pokojni Milan Radulović Laća.

Dok je pevala, na video bimu je bilo ispisano njegovo ime i prezime, što je dovelo do emotivnih reakcija kod publike, pa čak i do suza.

Podsetimo, oko pesme "Runde" digla se velika prašina kada je u javnost isplivao demo koji je snimila Karleuša, iako pesmu koju je Laći uredno platila nije uvrstila ni na jedan od dva nova albuma jer je on svojevremeno pre vremena objavio na društvenoj mreži.

Nakon toga, osvanula je i verzija Ane Nikolić, a grupa Hurricane je čak snimila i spot za ovu pesmu, oko čega je usledio pravi medijski rat. Jelena je očito odlučila da numeru koju je platila uvrsti u svoj repertoar i tako stavi tačku na sve.

- Jelena Karleuša je za samo par sati ušla u X trending uz oznaku "RUNDE!" - navode njene fan stranice.

Nakon nastupa, Jelena Karleuša je otvorila dušu i progovorila o detaljima iz svog privatnog života, uključujući i ljubavni aspekt.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša progovorila o ljubavnom životu nakon razvoda od Duška Tošića

Ona je priznala da trenutno nije zaljubljena, ali da ipak postoji neko u njenom životu.

- Duško i ja dugo nismo u tipičnom muž-žena odnosu, više od pet godina i bilo bi nerealno da se meni niko ne udvara, da se meni niko ne dopada i da me neko nije zagrlio i poljubio. Ne kažem da sam zaljubljena, ali zadovoljna jesam. Nisam neko ko blista zbog nekog drugog, ja blistam uglavnom kada sam zadovoljna sama sobom. To je najbolje rešenje svih ženskih problema, blistajte, drage dame, zbog sebe, ne zbog partnera jer jedino ste vi ta konstanta - rekla je Jelena za Informer.

Inače, Jelena Karleuša je još jednom pokazala svoju iskrenost prema publici, ostavljajući ih sa mnogo toga o čemu će razmišljati nakon njenog nastupa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading