PRVO OGLAŠAVANJE GOGE SEKULIĆ IZ BOLNICE! Pevačica otkrila kako se oseća!

Autor:

Zabava

02.09.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pevačicu je danas kolima marke "folksvagen kedi" naleteo M. D. (41) na Crvenom krstu, dok je vodila sina u školu.

PRVO OGLAŠAVANJE GOGE SEKULIĆ IZ BOLNICE! Pevačica otkrila kako se oseća!

Foto: ATAImages, Ministarstvo zdravlja

Goga Sekulić, koja je poznata po svojim nastupima i muzičkim hitovima, trenutno se oporavlja u Urgentnom centru, nakon što ju je auto udario dok je vodila sina u školu, a javnost sa nestrpljenjem očekuje njeno dalje izveštavanje o zdravstvenom stanju.

- Sve je bilo mirno i samo sam u jednom momentu čula “bum”. Nisam odmah shvatila o čemu se radi, a onda sam videla da je oborena neka žena na pešačkom. Jaukala je, a čovek koji je vozio se baš potresao. Ubrzo je došla i Hitna pomoć, odveli su je, bila je svesna. Tek sam posle shvatila da je reč o Gogi. Jadna žena, ovo više nije normalno kako se vozi. Došla je i policija, odradili su uviđaj i otišli. Baš sam pod stresom - govori očevidac za Kurir.

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Goga Sekulić

Sada se za domaće medije oglasila i Goga i rekla kako se oseća nakon svega.

- Dobro sam prošla. Udario me dostavljač kod nas u kraju. Bogu hvala nemam lomove ni krvarenja - rekla je Goga za Telegraf, koja se na svu sreću izvukla sa manjim telesnim povredama, dok je njen sinčić nepovređen.

Očekuje se da će pevačica uskoro izaći iz bolnice, a ekipa portala Republika trenutno se nalazi ispred Urgentnog centra i sa nestrpljenjem očekuje izlazak pevačice, odakle ćemo vas dalje podrobno izveštavati.

Ova nezgoda još jednom ističe važnost pažljive vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa kako bi se izbegle ovakve neprijatne situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading