ALEKS POKAZALA NOVOG DEČKA, SVI MISLE DA JE FILIP CAR: Da li je svaka SLIČNOST NAMERNA (FOTO)

Autor:

Zabava

29.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je posle porođaja bila digla ruke od ljubavi!

ALEKS POKAZALA NOVOG DEČKA, SVI MISLE DA JE FILIP CAR: Da li je svaka SLIČNOST NAMERNA (FOTO)

Foto: ATAImages

Pobednica "Zadruge 6Aleksandra Nikolić, koju je obeležila turbulentna veza sa Filipom Carem, sa kojim je i napolju nastavila da ima sličan odnos, sve do momenta kada je ostala trudna, sada je objavila fotografiju na osnovu koje su mnogi pomislili da ima novog dečka.

Nakon što je rodila ćerku Leonu, Aleks je odlučila da sav fokus sa ljubavi prema Caru, prebaci na njihovu devojčicu, a da sa njim ostane u korektnim odnosima samo zato što je on otac njenog deteta. Tako da ne čudi i ako je ona sada konačno došla u fazu da sa nekim drugim gradi ljubavni odnos, s obzirom na to da je sve vreme nakon porođaja pričala da o tome još ne razmišlja jer je usredsređena na bebu.

Republika

Foto: printskrin instagram

Aleksandra Nikolić zaintrigirala objavom

Međutim, dok jedni veruju da se u njenom životu pojavio misteriozni muškarac čiji identitet još ne želi da otkriva, drugi su na njenoj fotografiji na kojoj se samo vidi njena ruka u muškoj ruci, primetili neverovatnu sličnost sa rukom Filipa Cara.

- Aleksandrin gospodin sa slike ima nežnu ruku poput Filipove, a na sve to nosi identičnu crnu brojanicu kao Car. Ili je pala na nekog ko neodoljivo podseća na njenog bivšeg ili hoće svima da stavi do znanja da je jedini muškarac koji joj je u srcu i dalje otac njenog deteta - komentariše jedan fan rijalitija.

Republika

Foto: printskrin instagram

Filip Car ima identičnu brojanicu kao muškarac na Aleksandrinoj objavi

To bi joj svakako mnogi njeni obožavaoci veoma zamerili pošto u momentu dok ona kači sliku iz vremena ljubavi sa Carem, on se po medijima provlači sa raznoraznim ženama izuzev sa njom koja mu je rodila naslednicu.

Bilo kako bilo, da li je Aleks najzad srećna i da li uživa u novoj ljubavi, ili pak ponovo ima nekih nagoveštaja da oživi ljubav sa Filipom ostaje da ispratio u narednom periodu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading