PRIJATELJ BORE ČORBE SE HITNO OGLASIO: Dok se bori za život, stigla je poruka koja kida dušu u delove!

Autor:

Zabava

31.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milić Vukašinović uputio reči podrške Bori Čorbi.

PRIJATELJ BORE ČORBE SE HITNO OGLASIO: Dok se bori za život, stigla je poruka koja kida dušu u delove!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Legendarni srpski roker Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja Čorba", trenutno se nalazi u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani gde se bori sa komplikacijama izazvanim hroničnom obstruktivnom bolešću pluća. Ovaj neumorni muzičar, koji je decenijama bio sinonim za energične nastupe i nezaboravne hitove, sada se suočava sa izazovima svoje zdravstvene borbe.

Brojne Borine kolege iz muzičke industrije izrazile su svoju zabrinutost za njegovo zdravstveno stanje. Među njima se istakao roker Milić Vukašinović, koji je izrazio optimizam i veru u Borin oporavak.

Foto: ATAImages

Bora Čorba u bolnici

 

- Veliki sam optimista. Rokeri smo oboje i nadam se da će izaći iz svega ovoga kao pobednik. Nadam se da će se probuditi i da će sve doći na svoje. Verujem u to da će on biti pobednik i da će lekari dati sve od sebe da se on oporavi - istakao je Vukašinović piše Pink, pružajući podršku svom kolegi u teškim trenucima.


Borina borba sa zdravstvenim izazovima predstavlja podsetnik na snagu optimizma i podrške koja se pruža u teškim vremenima. Njegova neumorna energija na sceni i njegov uticaj na muzičku scenu svakako su obeležili generacije, a sada je red da se pokaže koliko je zapravo jaka podrška koju može dobiti u ovim izazovnim trenucima.

Foto: TV Pink/printscreen

Milić Vukašinović

 

Dok se Borina borba za zdravlje nastavlja, njegovi fanovi, kolege i prijatelji iskreno žele da se vrati na scenu, gde je decenijama unazad širio svoju strast prema muzici. Njegova harizma i nezaboravni nastupi ostavili su neizbrisiv trag, te je želja za njegovim brzim oporavkom izražena širom muzičke zajednice i među njegovim brojnim poklonicima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading