BORA ČORBA OTVORIO VRATA SVOG DOMA: Ovako izgleda porodična idila, detalji će vas RASPLAKATI!

Autor:

Zabava

31.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Čorba se trenutno bori za život, a ovako izgleda njegov porodičan dom.

BORA ČORBA OTVORIO VRATA SVOG DOMA: Ovako izgleda porodična idila, detalji će vas RASPLAKATI!

Foto: Facebook.com pritnscreen

Bora Đorđević, poznati frontmen grupe "Riblja čorba", trenutno se nalazi u bolnici u Ljubljani, gde je priključen na respirator. Bora već duži niz godina živi u Sloveniji, a kako su otkrile komšije za domaće medije, frontmen "Riblje čorbe" pre nekoliko godina se sa mlađom ženom preselio iz manjeg stana u veći.

U stanu se mogu videti porodične fotografije i uspomene koje mu znače. Međutim, kako je veliki ljubitelj životinja, Bora je u nekoliko navrata pokazao kako se igra sa kućnim ljubimcima, ali i dvorište koje je puno zelenila. 

U galeriji ispod pogledajte fotografije iz doma Bore Čorbe:

Borin menadžer Bane Obradović je izjavio da lekari čine sve što je u njihovoj moći kako bi poboljšali Borino stanje. Bora je i dalje na respiratoru, intubiran, dok ga njegova supruga Dubravka redovno posećuje u bolnici. Dubravka je izrazila teškoću koju proživljava kroz situaciju, ali i nadu u pozitivan ishod.

- Bori je stanje nepromenjeno. I dalje je na respiratoru, intubiran. Supruga ga obilazi svakog dana. Ova situacija ima dva pravca, ili sa se izvuče, ili ono drugo najgore. Lekari svakog dana govore da je stabilno. Čekamo ili da se probudi ili ono drugo ne daj Bože. U bolnici ima svu negu potrebnu, rekao je za "Blic" Bane Obradović.

Foto: Republika

Bane Obradović

 


Borina supruga Dubravka Milaković posećuje ga svakodnevno u Kliničkom centru u Ljubljani, a njen komentar o situaciji otkriva duboku zabrinutost. Ona je izjavila da je Dubravki jako teško, ali da doktori dozvoljavaju da ostane duže vreme pored Borinog kreveta. Takođe je istakla da su svi optimistični i da se nadaju poboljšanju Borinog zdravstvenog stanja.

Ova situacija jasno pokazuje koliko je podrška porodice i voljenih bitna u teškim trenucima, posebno kada se suočavamo sa ozbiljnim zdravstvenim izazovima. Svi koji poznaju Boru Đorđevića pružaju mu podršku i nadaju se njegovom brzom oporavku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading