NAŠA PEVAČICA IZGLEDA NEVEROVATNO U BIKINIJU! Transformisala se u petoj deceniji, sada se ponosno SKIDA!

Autor:

Zabava

01.09.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je skinula 45 kilograma, pevačica pokazala figuru.

NAŠA PEVAČICA IZGLEDA NEVEROVATNO U BIKINIJU! Transformisala se u petoj deceniji, sada se ponosno SKIDA!

Foto: ATA Images

Tijana Dapčević

Pevačica Tijana Dapčević nedavno je objavila niz fotografija na svom Instagram profilu, među kojima se našla i slika na kojoj pozira u bikiniju. Ovaj potez je izazvao lavinu komplimenata i pozitivnih komentara na račun njenog izgleda, posebno imajući u vidu činjenicu da pevačica sada ulazi u petu deceniju života.

Dapčevićka je ranije otkrila javnosti da je uspela da skine neverovatnih 45 kilograma, i to bez rigoroznih dijeta. Tokom trudnoće, suočila se sa značajnim povećanjem telesne težine, ali je nakon porođaja odlučila da promeni svoj način života umesto da se drži strogih režima ishrane.

Umesto da se fokusira na dijete, Tijana je prešla na zdraviji način ishrane i života. Ovsene pahuljice sa čijim semenom i crvenim voćem postale su njen omiljeni izbor za doručak, dok je za ručak preferirala ćuretinu sa povrćem, a za večeru brancina ili oradu uz salatu. Ovaj pristup je rezultirao značajnim gubitkom kilograma, ali Tijana ističe da povremeno dozvoljava sebi "opuštanje" i uživanje u omiljenim poslasticama.


U intervjuima, Tijana je istakla da veruje u ishranu bez šećera, brašna i mleka kao ključ za postizanje željene težine, ali priznaje da kao i druge žene, ponekad dozvoli sebi da se "opusti" i uživa u omiljenim poslasticama.

Ovaj pristup zdravoj ishrani i životnom stilu postao je inspiracija mnogima, a Tijana je svojim primerom pokazala da promene u ishrani i životu mogu imati značajan uticaj na fizičko zdravlje i izgled.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading