ONA GA JE OPORAVILA OD RAZVODA SA JOVANOM PAJIĆ! Sale Tropiko našao novu LJUBAV, prošle su tužne godine!

Autor:

Zabava

01.09.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Pajić i Sale Tropiko i dan-danas komuniciraju samo zbog dece.

ONA GA JE OPORAVILA OD RAZVODA SA JOVANOM PAJIĆ! Sale Tropiko našao novu LJUBAV, prošle su tužne godine!

Foto: ATA images

Pevač Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, nedavno je otvoreno govorio o svom razvodu sa bivšom suprugom, Jovanom Pajić. Istakao je da je taj period bio izuzetno težak, ali da su danas u izuzetno dobrim odnosima.

Sale je istakao da su danas super partneri u roditeljstvu i da su podjednako strogi prema deci. Naglasio je važnost poštovanja i vaspitanja kod dece, ističući da su njih dvoje tu da budu roditelji i da drže sve konce u rukama. Sale je takođe istakao da je vera i ljubav prema svojoj devojci doprinela njegovom emotivnom ispunjenju.

Republika

Foto: Instagram.com

Sale Tropiko i Jovana Pajić

 

- Svi znate da sam ja preživeo i bol, i sve... Sve je to normalno, treba preživeti. Jovana i ja smo danas super partneri u roditeljstvu, podjednako smo strogi. Deca su tu da budu deca, a mi smo tu da budemo roditelji. Borimo se, držimo sve konce u rukama. Za decu postoje ograničenja, moraju da nauče da poštuju sebe. Deca ulaze u neke godine kad moramo da budemo budni svi, da pratimo sve. Jovana i ja smo tako vaspitani, imamo decu, nema smisla da pričamo nešto ružno jedno o drugom, tako jeste između nas - rekao je Sale tada za "Blic" i dodao:

- Bio sam pod kočnicom tokom spremanja albuma... Bog mi je najviše pomogao, vera. Da li je dovoljno dobro, da li bi trebalo to da se snimi, uvek pitanja... Došlo je naših pet minuta. Prošle su neke tužne godine, svi smo srećni, zadovoljniji. Korona, razvod, sve je to kočilo. Teško je da se čovek podigne iz takve vrste bola. Ja sam već dugo na pravom putu. Srećan sam, emotivno sam ispunjen. Ljubav utiče na sve, moja devojka i ja smo super par. Pričali su mi nekad da berem papriku, kad sam bio mlađi, a sad bih išao da radim to... Često mi ne prija grad, sve je brzo, išao bih tako u prirodu. Malo-malo pa pobegnem iz grada, mama mi je sa Vlasinskog jezera, tamo se odmaram često. Jezero, zalazak, izlazak sunca, najlepše nešto na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading