KRSTIO SE BRANKO KOCKICA (79)! Bivši voditelj uronio u tajne hrišćanstva NA OVOM SVETOM MESTU!

Autor:

Zabava

31.08.2024

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova posvećenost i doprinos dečijoj kulturi ostaju trajni deo kulturne baštine, a njegova odluka da se krsti predstavlja lični i duhovni preokret u njegovom životu

KRSTIO SE BRANKO KOCKICA (79)! Bivši voditelj uronio u tajne hrišćanstva NA OVOM SVETOM MESTU!

Foto: youtube.com/printscreen/o: Wikipedia/Saint-Petersburg Theological Academy, Shutterstock

Branko Kockica

Čuveni voditelj i glumac Branko Kockica, poznat i kao Branislav Branko Milićević, krstio se danas u 79. godini života. Ovaj čin je izvršen u crkvi Vodice u Borči, a vladika Georgije je obavio svečani čin krštenja. Branko je pristupio svetoj tajni Krštenja sa čistim namerama, a nakon toga se proveselio sa prijateljima i otišao kući da uživa u miru i blaženstvu zajednice sa Hristom.

Pronalaženje mira u hrišćanstvu

Branko je nedavno istakao da je pronašao svoj mir i da je veoma zadovoljan onim što je učinio u životu. Istakao je da veruje da svi imamo zadatak koji se ogleda u našim sposobnostima te da je uradio više od svojih mogućnosti. Izrazio je zahvalnost što je postigao mir koji mu dozvoljava da bude neizmerno zadovoljan životom i neopisivo srećan.

Voditelj koji je ostavio veliki trag

Branko Milićević je najpoznatiji kao voditelj dečije TV emisije "Kocka, kocka, kockica", koja je obeležila detinjstva mnogih generacija. Takođe, osnovao je dečije pozorište "Puž" sa suprugom Slobodankom Cacom Aleksić, koja je preminula pre nekoliko godina. Njegovo delovanje u oblasti dečijeg programa ostavilo je značajan trag i dubok utisak na mnoge ljude.

Branko Kockica je svojim radom kao voditelj i glumac obeležio detinjstva mnogih generacija, a sada je odlučio da se krsti u svojoj 79. godini. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading