DINO MERLIN NAPRAVIO HAOS PRED SENIDIN KONCERT: Otkriveno sve o njihovom RAZGOVORU, OVO joj je poručio!

Autor:

Zabava

31.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Senida otkrila sve o pozivu sa kolegom Dinom Merlinom!

DINO MERLIN NAPRAVIO HAOS PRED SENIDIN KONCERT: Otkriveno sve o njihovom RAZGOVORU, OVO joj je poručio!

Foto: ATA Images/F. S.

Slovenačka pevačica Senida Hajdarpašić sinoć je održala svoj prvi solistički koncert u Beogradu, privukavši pažnju mnogobrojne publike. Iako su mnogi očekivali da će kao gosta iznenađenja nastupiti Dino Merlin, to se ipak nije dogodilo.

 


Senida je otkrila da je Dino Merlin, sa kojim je godinama u bliskom odnosu, nazvao i poželeo joj sreću povodom koncerta, ali je bio sprečen da prisustvuje jer se nalazi na moru.

- Dino me je zvao, poželeo mi je sreću i rekao da je na moru. Pitao me je kojom ću pesmom otvoriti koncert, kada sam mu rekla da je u pitanju nova, počeo je da viče na mene. Rekao mi je: „Ni slučajno! Prvih pet minuta je najvažnije i tada sve mora da se desi.“ U pravu je, ali pesma „Omen“ sam ja kada sam bila mala, tada sam želela nešto više, što se sada i ostvarilo. I pesma i spot govore o tome kako je nekome mesto na vrhu, na nebu i zato sam imala posebnu želju da njome otvorim svoj prvi koncert - ispričala je Senida.

Interesantno je da je Dino reagovao kada je saznao da će koncert otvoriti novom pesmom "Omen", ističući da je početak koncerta ključan i da "sve mora da se desi" u prvih pet minuta. Senida je istakla da je pesma "Omen" posebno značajna za nju, jer je u njoj iskazala svoju želju za postizanjem nečeg višeg, što se sada ostvarilo.


Ovaj razgovor sa Dinom Merlinom baca novo svetlo na odnos ove dvoje umetnika i otkriva koliko je važno i emotivno pripremanje za prvi solistički koncert.

Senida je uspela da oplemeni veče svojim talentom i izvedbom, ostavljajući publiku oduševljenu i snažno emotivno povezanom sa njenom muzikom. Njen prvi solistički koncert u Beogradu definitivno je ostavio dubok trag u svetu muzike, a njena iskrena priča o pesmi "Omen" dodatno je obogatila celokupan doživljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading