TANJI SAVIĆ OTKAZAN KONCERT, A SAD OBJAVLJENO NOVO SAOPŠTENJE: Otkriveno šta se menja, nakon DATUMA, sad mora da se uradi OVO!

Autor:

Zabava

31.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić izdala zvanično saopštenje povodom njenog koncerta u Areni koji je pomeren.

TANJI SAVIĆ OTKAZAN KONCERT, A SAD OBJAVLJENO NOVO SAOPŠTENJE: Otkriveno šta se menja, nakon DATUMA, sad mora da se uradi OVO!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tanja Savić

Poznata pevačica Tanja Savić zakazala je koncert u beogradskoj Areni za 9. novembar, ali je ovaj događaj neočekivano otkazan, tačnije pomeren za 23. istog meseca. Pevačica je sada odlučila da se obrati fanovima i da im otkrije da ukoliko nisu u mogućnosti da dođu, a kupili su karte, da postoji mogućnost za povraćaj novca. 

Foto: Amig show

Tanja Savić

 

- Dragi moji, hvala vam na velikom broju poruka razumevanja i podrške zbog pomeranja datuma našeg druženja u Beogradskoj areni. Znam da ste se svi radovali tome i presrećna sam što je ogromna većina vas uspela da prelagodi vreme i dolazi na koncert. Karte koje ste kupili važe za novi datum. za sve one koji, nažalost, neće moći da dođu 23. 11. moguće je vraćanje karata na dva načina. Svako ko je uzeo karte na biletarnici, može izvršiti povrat isključivo na tom mestu gde su i kupljene. Za onlajn kupce potrebno je da pošalju zahtev na mejl i oni će sprovesti dalju proceduru. Voli vas vaša Tanja i jedva čekam naše druženje - napisala je Tanja na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Tanja Savić o koncertu

Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) saopštila je nedavno da će od 3. do 9. novembra ove godine u Beogradu biti održan turnir iz serije 250. Direktor turnira Beograd Open, Đorđe Đoković, izjavio je da su zahvalni što su dobili priliku da organizuju još jedan ATP 250 turnir, ovog puta na tvrdoj podlozi.

Iako je otkazan za 9. novembar, koncert Tanje Savić biće održan u drugoj polovini novembra, kako bi se izbeglo preklapanje sa ATP turnirom. Ovo pomeranje datuma izazvalo je razočaranje među njenim fanovima, ali se istovremeno stvara i dodatno uzbuđenje za predstojeći spektakl. Svi koji su već kupili ulaznice za koncert Tanje Savić mogu biti sigurni da će imati priliku da uživaju u njenom nastupu, samo će morati da sačekaju nekoliko nedelja duže nego što je prvobitno planirano.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading