VRELA FOTKA TANJE SAVIĆ OSVANULA NA MREŽAMA! Pevačica se SKINULA, kažu da je OVIM osvojila 11 godina MLAĐEG dečka pilota (FOTO)

Autor:

Zabava

06.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda "Granda" pokazala čime raspolaže!

VRELA FOTKA TANJE SAVIĆ OSVANULA NA MREŽAMA! Pevačica se SKINULA, kažu da je OVIM osvojila 11 godina MLAĐEG dečka pilota (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Tanja Savić i Muhamed Muki Bešić

Poznata pevačica Tanja Savić nedavno je oduševila pratioce na društvenim mrežama, objavljujući vrele fotografije na kojima pozira pored bazena u izazovnom kostimu. Nekadađnja zvezda "Granda" je tako pokazala zanosne obline, ističući da i nakon dva porođaja ima savršenu liniju.

 

 

U pauzama od nastupa Tanja provodi vreme u luksuznoj vili s partnerom pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, kao i sa sinovima Maksimom i Đorđem.

Podsećanja radi, Tanja je nedavno otkrila javnosti da planira svadbu s partnerom Mukijem nakon završetka njihovih aktuelnih obaveza. Pevačica je istakla da, iako svađe ponekad neizbežno prate duge veze, ona i Bešić se trude da iz njih izvuku pouke i zajedno rastu. Takođe, Tanja je otvoreno govorila o odnosu sinova prema Muhamedu, naglašavajući da ga oni veoma vole i da ga smatraju svojim "stepijem" - očuhom.

- Rekla sam da, kada se završi Arena, kada sve bude kako treba, onda ćemo imati svadbu. Partneri kada su zajedno duže, oni se i svađaju. Mi i rastemo zajedno i gledamo i da naučimo nešto iz tih svađa. Ja njemu ništa ne zameram, a on meni što sam previše samokritična, to ga mnogo nervira, a i mene, pa radim na tome da to izbalansiram, da to bude nekako zdravo ili da ne postoji - istakla je Saviećva i otkrila kako njeni sinovi Maksim i Đorđe prihvataju Mukija:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Tanja Savić sa dečkom Mukijem i sinovima

- Oni ga mnogo vole, nije to samo mamin dečko, to je njihov "stepi", njihov očuh i oni ga obožavaju, zaista!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading