SLAVICA ĆUKTERAŠ SE SKINULA TANJINOM DEČKU, USLEDIO NEVIĐENI SKANDAL: Pukla bruka, pevačice se otimale oko muškarca!

Autor:

Zabava

07.08.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić napokon otkrila zbog čega je prekinula komunikaciju sa Slavicom Ćukteraš.

SLAVICA ĆUKTERAŠ SE SKINULA TANJINOM DEČKU, USLEDIO NEVIĐENI SKANDAL: Pukla bruka, pevačice se otimale oko muškarca!

Foto: ATA Images

Sukob između Tanje Savić i Slavice Ćukteraš datira još od vremena nakon njihovog takmičenja u prvoj sezoni "Zvezda Granda". Netrpeljivost među njima je eskalirala kada je Slavica učinila nešto što je Tanju izbacilo iz takta, a od tada njih dve nisu u dobrim odnosima. Tanja je otkrila detalje incidenta koji je doveo do pogoršanja njihovog odnosa.

- Nas dve smo tada bile u Crnoj Gori na moru, vraćale smo se s plaže i moj momak nas je povezao do hotela. Ja sam sela na suvozačevo mesto, a ona pozadi. U jednom trenutku Slavica je podigla majicu i mom dečku pokazala si*e u retrovizoru. Ja sam bila šokirana, nisam mogla da verujem šta je žena uradila! - rekla je za "Skandal" Tanja i dodala da je tada stavila tačku na njihovo prijateljstvo:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš

 

- To je razlog što nismo godinama razgovarale. Jako me je razočarala, gledala sam je kao sestru, sve smo delile, bile smo nerazdvojne. Ne znam šta joj je tada bilo u glavi da tako postupi.

Nedavno je Tanja otkrila da li joj je neko od kolega čestitao na zakazanom koncertu u Beogradskoj areni, istovremeno "pecnula" Slavicu.

"Ma 'sigurno' da su mi sve kolege čestitale što sam zakazala Arenu, evo sve su 'potrčale'! Slavica Ćukteraš da li mi je čestitala?! E ona je prva 'potrčala'. Ja sve ljude volim, svima bih čestitala na uspehu, ali nisu svi kao ja!" - izjavila je Tanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading