NA RAČUNU IMA MILIONE, A ŽIVI U SKROMNOJ KUĆI: Dino Merlin se ODREKAO lukusuza, nećete verovati GDE živi! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

31.08.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se svakog jutra vozi biciklom do svog omiljenog lokala na Baščaršiji!

NA RAČUNU IMA MILIONE, A ŽIVI U SKROMNOJ KUĆI: Dino Merlin se ODREKAO lukusuza, nećete verovati GDE živi! (GALERIJA)

Foto: ATA Images

Dino Merlin

Regionalna muzička zvezda Dino Merlin, koja je tokom decenija stekla titulu najbogatijeg pevača na prostoru bivše Jugoslavije, živi u skromnoj kući u Sarajevu, koja se nalazi daleko od elitnih lokacija. Iako može sebi da priušti vilu bilo gde, Merlin i dalje odlazi svakog jutra u omiljeni lokal na biciklu, gde ispija jutarnju kafu sa prijateljima.

Merlinova kuća, iako neobična za muzičku zvezdu njegovog kalibra, odražava skromnost i jednostavnost. Nalazi se na lokaciji koja daleko od toga da odaje luksuz, te je samim tim naizgled neprimetna među ostalim građevinama.

Inače, kako komšije koje žive u blizini otkrivaju, pevač se svakog jutra vozi biciklom do svog omiljenog lokala na Baščaršiji u prestonici Bosne i Hercegovine, gde uživa u ispijanju kafe sa svojim prijateljima. Ova svakodnevna rutina, koja se ne razlikuje mnogo od života prosečne osobe, pokazuje da slava i bogatstvo nisu promenili Merlinov način života i svakodnevne navike.

Međutim, iako živi skromno u svojoj staroj kući, Merlin ipak poseduje više nekretnina, među kojima se ističe luksuzna vila na Ilidži.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dino Merlin živi skromnim životom

Podećanja radi, iako Dino Merlin retko govori o svojoj porodici u javnosti, pevač je jednom prilikom istakao važnost očuvanja osnovnih vrednosti i ponosno govorio o svojoj deci, sinu Hamzi i ćerki Naidi. Izjavio je da je srećan zbog skromnosti svoje dece, ističući da im je najveća sreća živeti pristojan i solidaran život.

Važno je ostati čovek u onim najelementarnijim stvarima. Recimo, ja sam jako srećan zbog mog privatnog dela, jer nikad nećete pročitati da moj sin vozi "lambordžinija" ili nekog "ferarija", kako su bahati, da šmrču... Moja su deca pristojna, radna - izjavio je Merlin svojevremeno za hrvatsku televiziju "HRT", pa zatim dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Najveća sreća mi je kad dođe neki taksista i kaže: "Znam ja tvoje pjesme i sve, al' što su ti deca skromna"... E, to ti je najveće postignuće. Drago mi je što živimo jedan pristojan život i solidarni smo s ljudima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading