OBJAVLJEN ŠOK SNIMAK PEVAČICE KOJA JE NASTRADALA U DUBAIJU: Pre pada VISILA sa PROZORA, a onda POGINULA i na mestu ostala MRTVA!

Autor:

Zabava

01.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni svi detalji života Andrijane Lazić dok je živela u Dubaiju.

OBJAVLJEN ŠOK SNIMAK PEVAČICE KOJA JE NASTRADALA U DUBAIJU: Pre pada VISILA sa PROZORA, a onda POGINULA i na mestu ostala MRTVA!

Foto: printscreen

Andrijana Lazić (28), mlada pevačica iz Bijeljine, nastradala je 10. januara ove godine nakon pada sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, gde je boravila sa svojim drugaricama. Njena smrt šokirala je mnoge, a sahrana je održana 19. januara u Velinom Selu.

Andrijana je otputovala u Dubai 7. januara sa svojim drugaricama, a prema njenim objavama na društvenim mrežama, delovalo je da su uživale u vremenu provedenom zajedno. Međutim, na njenom ličnom Instagram profilu nije bilo objava iz Dubaija, čime je zadržavala privatnost svog boravka.


Iako nije bilo javnih objava, Andrijanin otac, Nebojša Lazić Zenga, podelio je video snimak na kome su se mogle videti fotografije njegove ćerke sa drugaricama u Dubaiju. Fotografije su otkrile da je Andrijana uživala u raznovrsnim aktivnostima, uključujući druženje, provode, žurke na plaži, ali i luksuzno šopingovanje u skupocenim radnjama.

Foto: printscreen

Andrijana Lazić u Dubaiju

 


Izgledalo je da je Andrijana uživala u svakom trenutku svog boravka u Dubaiju, a ništa nije ukazivalo na tragičan ishod koji će uslediti samo tri dana kasnije. Njena smrt ostavila je porodicu, prijatelje i fanove u šoku i tugi.

Foto: ST/Dragan Kadić,Facebook.com/Andrijana Lazić

Andrijana Lazić porodična kuća

 


Iako je Andrijanin boravak u Dubaiju izgledao kao vrhunski doživljaj, tragičan kraj pokazao je da život može biti nepredvidiv. Andrijana Lazić će ostati zapamćena po svom talentu i preranoj smrti koja je potresla mnoge.

10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao. Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana. Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su. Sahrana je sutra u 13 časova i u to vreme će izaći pesme - otkrio je otac pokojne Andrijane za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading