DA SRCE PREPUKNE OD BOLA! Otac pokojne Andrijane Lazić posetio njen grob, pa objavio snimke koji PARAJU DUŠU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.07.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Lazić Zenga ne može da preboli preranu smrt svoje ćerke!

Smrt pevačice Andrijane Lazić (28), koja je tragično nastradala padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju 10. januara ove godine, i dalje je misterija. Njen otac, Nebojša Lazić Zenga, skoro svakodnevno posvećuje objave preminuloj mezimici, a tako je bilo i danas, kad je objavio niz storija na društvenoj mreži Instagram.

Zenga je posetio njen grob u Velinom Selu kraj Bijeljine, te pokazao kako ga je porodica sredila. Na spomeniku se nalaze i stihovi pesme, koju nije objavila za života. 

Zenga je potom podelio neke od Andrijaninih neobjavljenih uspomena sa porodicom, a sve ovo možete videti u snimku na početku ovog teksta.

Podsećanja radi, policija i dalje vredno radi na ovom slučaju, a i dalje se ne zna šta se tačno desilo te noći.

Podsećanja radi, Zenga je nakon smrti ćerke otvorio dušu za Republiku.

- Ne znam šta bih vam rekao. Ne osećam više ništa, svi u porodici smo van sebe i dalje. Moje ćerke više nema, ništa ne može da je vrati, ali imam sve uspomene na nju. Tek sam juče počeo da čitam šta se u medijima pisalo o njoj, pa sam ponovo ušao da pogledam spotove za njene pesme. Na slici koju vam šaljem moja ćerka ima tetovažu na grudima. U pitanju su spojena slova, jedno je A, a drugo je Z. To Z je zbog mog nadimka Zenga. To je istetovirala moja mezimica. Ne znam više ko sam od bola - počeo je Nebojša, pa je nastavio:

- Nikad Andrijani ništa nisam branio. Čujem se redovno sa njenim drugaricama. Ova slika sa tetovažom, to mi je jedna od njih poslala da imam. Sedam sveštenika je bilo na sahrani moje ćerke, kao i sve drugarice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading