VESNA ĐOGANI SNIMILA ĐOLETA U OVOM IZDANJU! Klip odmah okačila na društvene mreže, žene se raspametile (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.08.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, Silvija Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, odlučila je da krene svojim putem u svetu estrade.

VESNA ĐOGANI SNIMILA ĐOLETA U OVOM IZDANJU! Klip odmah okačila na društvene mreže, žene se raspametile (VIDEO)

Foto: Republika

Đole Đogani

Supruga densera Đoleta Đoganija, Vesna Đogani snimala ga je krišom dok je igrao na plaži, pa je snimak kasnije okačila na društvene mreže. Ništa ne bi bilo ni najmanje čudno, da Đoleta odmah nisu počele da komentarišu druge žene, navodeći da ih je oduševio stasom i pokretima, ali to Vesni nije zasmetalo. 

 

 

Inače, Silvija Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, odlučila je da krene svojim putem u svetu estrade. Iako još uvek nije postigla veliku popularnost i nije poznata po nekoj pesmi, njeno prepoznatljivo prezime joj svakako pomaže u karijeri.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Đole Đogani

 

Međutim, Silvija ističe da je zbog toga imala i problema, kako u školi tako i kasnije u životu, budući da je dete razvedenih roditelja.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Đole Đogani i Vesna Đogani

 


Silvija otvoreno govori o razvodu svojih roditelja, ističući da im je taj period teško pao, posebno kada su saznali da njihov otac Đole više ne voli njihovu majku Slađu, već je u vezi sa Vesnom, koju su poznavali od malih nogu, i sa kojom čeka dete. Ipak, Silvija ističe da su bile upućene u sve što se dešava u porodici i podržavale su odluku roditelja da se rastanu, jer nisu videli budućnost zajedno.

Foto: Instagram/Vesnadjogani

Đole Đogani

 

Interesantno je saznati da je Vesna, sa kojom je Đole u vezi, poznata Silviji još od malih nogu i da su odrasle zajedno. Kada je saznala da je Vesna bila u drugom stanju, to joj je teško palo, ali ističe da je bilo teže očekivati da će otac dovesti potpuno nepoznatu ženu u njihov život.

- Bila sam peti razred, 11 godina, mislim da mi nije pao teško jer smo uvek u porodici pričali o svemu, znali smo šta se dešava i uvek smo imali otvoren odnos i sa mamom i sa tatom.

- Moja sestra i ja smo bile upućene u sve i mi smo bile za to da ako im ne ide zajedno i ukoliko ne vide budućnosti da se razdvoje.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading