MILAN STANKOVIĆ OPET PROMENIO ISHRANU! Pevač se posvetio veri i odlazio u manastir, a sada opet sve ovim iznenadio (FOTO)

Autor:

Zabava

30.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od zanimljivih detalja o Milanu Stankoviću je njegova borba sa viškom kilograma, ali i impresivno mršavljenje od čak 15 kilograma!

MILAN STANKOVIĆ OPET PROMENIO ISHRANU! Pevač se posvetio veri i odlazio u manastir, a sada opet sve ovim iznenadio (FOTO)

Foto: instagram.com

Milan Stanković

Nakon što je neko vreme proveo obilazeći manastire, pevač Milan Stanković ponovo je aktivan na društvenim mrežama, a poslednjih dana privukao je pažnju javnosti objavom slike pice koju je naručio nešto malo posle ponoći. Ovaj potez izazvao je različite reakcije javnosti, ali je i podstakao pitanja o Stankovićevom životu van javnog oka.

Foto: Instagram printscreen

Milan Stanković objava

 

Jedan od zanimljivih detalja o Milanu Stankoviću je njegova borba sa viškom kilograma, ali i impresivno mršavljenje od čak 15 kilograma, pa je zbog toga sve ovo bilo iznenađujuće.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Stanković

 

Ovo je bio izazov za Stankovića, ali je upornost i posvećenost dovela do toga da se vrati u formu koju je imao ranije.

Iako je javnost dugo spekulisala o tome od čega Milan Stanković zapravo živi, otkriveno je da je pevač razvio uspešan biznis sa kamionima u Čikagu. Prema navodima domaćih medija, Stanković je još u martu prošle godine otvorio kompaniju za transport u Americi, počevši sa samo jednim kamionom, da bi danas imao već desetak kamiona.

Foto: Tanjug, Instagram

Milan Stanković

 

Ovaj poduhvat nije samo pokazatelj Stankovićeve preduzetničke sposobnosti, već i njegove uspešne poslovne strategije.
 

Iako je Milan Stanković privremeno stavio muzičku karijeru na "stendbaj", njegov povratak na scenu na društvenim mrežama može ukazivati na mogućnost novih muzičkih projekata u budućnosti. Sa novim izvorom prihoda i fokusom na poslovne poduhvate, Stankovićev povratak na javnu scenu može označavati novu fazu u njegovom životu i karijeri.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading