ALEKSANDRA I CAR SVE SLAGALI?! Krišom se pomirili, a glume da su u svađi već duže vreme! Podeljena mišljenja fanova na društvenim mrežama (FOTO)

Autor:

Zabava

30.08.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

nače, Filip se skoro oglašavao i na Tiktok mreži, pa je pričao o tome šta oseća prema bivšoj devojci Maji Marinković, koja je rekla da joj je život obezežila veza sa njim.

ALEKSANDRA I CAR SVE SLAGALI?! Krišom se pomirili, a glume da su u svađi već duže vreme! Podeljena mišljenja fanova na društvenim mrežama (FOTO)

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Bivša učesnici rijalitija Zadruga Aleksandra Nikolić i njen dečko Filip Car već neko vreme govore u javnosti da su u svađi, a sada su okrenuli ploču, nakon što su krozu nekoliko dana postali glavna tema u medijima. 

Foto: Instagram printscreen

Objava Aleksandre Nikolić na Instagramu

 

Naime, sada je Aleks na svom Instagramu objavila sliku na kojoj se drži za ruku sa muškarcem, a mišljenja su podeljena. Dok jedni smatraju da je Nikolićeva uplovila u novu romansu, drugi tvrde da je u pitanju Filipova ruka, i to zbog crne brojanice koja se vidi, a kakvu inače Car nosi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

 

Međutim, ako se malo bolje pogleda, muškarac na slici ima tetovažu na različitom mestu u odnosu na Cara koji je na desnoj šaci istetovirao medveda, dok na levoj nema tetovažu. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić

 

Aleks se ovim povodom nije oglašavala, kao ni Filip, a ostaje da ubrzo saznamo da li su se zaista pomirili ili je svako nastavio svojim putem.

Foto: ATA images, Instagram.com, Shutterstock

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Inače, Filip se skoro oglašavao i na Tiktok mreži, pa je pričao o tome šta oseća prema bivšoj devojci Maji Marinković, koja je rekla da joj je život obezežila veza sa njim.

Ne mislim da je Maja to iskreno rekla, kao što ne mislim ni ja da je ona moja najveća ljubav. Naša veza jeste bila turbulentna, ali ne verujem da smo se toliko voleli, pa da sad jedno drugom budemo najveće ljubavi - rekao je kratko Filip, ali na dalja pitanja koja su usledila nije hteo da polemiše bilo šta.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading