BORAVI U NAJSKUPLJOJ VILI I JEDE PLODOVE MORA! Svi su mislili da Milan Stanković vodi skroman monaški život, a on TROŠI PRAVO BOGATSTVO!

Autor:

Zabava

11.08.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije razvezale jezik!

BORAVI U NAJSKUPLJOJ VILI I JEDE PLODOVE MORA! Svi su mislili da Milan Stanković vodi skroman monaški život, a on TROŠI PRAVO BOGATSTVO!

Foto: instagram.com/milanstankovic

Milan Stanković

Milan Stanković, popularni pevač, nedavno se povukao iz javnosti i pronašao mir u manastiru Podmaine u Budvi, u Crnoj Gori. Međutim, jedno od mesta gde je takođe boravio jeste luksuzna vila u mestu Ljuta, smeštenom u Bokokotorskom zalivu. Vila, opasana kamenim zidinama i sa privatnim bazenom, pružila je potpunu izolaciju Milanu Stankoviću, omogućavajući mu da uživa u privatnosti i miru.

Foto: Tanjug, Instagram

Milan Stanković

Skupocena vila koja privlači pažnju

Meštani su otkrili da je vila u kojoj je boravio Milan Stanković jedna od najskupljih u ovom kraju, a noćenje u njoj košta 250 evra i više. Starija gospođa koja prodaje na ulici izjavila je da je retko viđala Stankovića van vile, i da je primetila da se pevač promenio i delovao ozbiljno tokom kratkog susreta. Takođe, spekulisalo se da je Stanković za nekoliko dana boravka potrošio čak 1.500 evra, izazivajući komentare meštana o njegovom novom načinu života.

Uživanje u privatnosti i samostalnost

Prema rečima meštana, Stanković je većinu vremena provodio u vili, retko izlazeći. Čula se i spekulacija da je pevač sam boravio u vili, bez pratnje, a da je vreme uglavnom provodio kupajući se i sunčajući se, izbegavajući posete lokalnim plažama, kako bi izbegao pažnju javnosti.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Stanković

- Viđali smo ga, ali baš retko. Slabo je izlazio iz vile. Ovo je jedna od najskupljih vila u ovom kraju. Noć ovde nije ispod 250 eura. Bio je tu nekoliko dana. Rekoše mi da nije izlazio. Baš se promenio. Nekada je bio veseli plavi čuperak, a sada se malo bucnuo i nije toliko veseo. Baš mi je delovalo ozbiljno kada sam ga videla na tih nekoliko minuta dok je unosio stvari - rekla  je starija gospođa koja prodaje na ulici za domaće medije.

 

- Ovde su sve bogataši. Milan je sigurno za nekoliko dana potrošio 1.500 evra, ako ne i više. Ali neka ga, neka uživa. Mlad je. Nisam videla da je neko došao sa njim. Možda kasnije, ali tada je bio sam. Čula sam da je sve vreme provodio sam kupajući se i sunčajući se. Nije obilazio ove naše plaže. Valjda nije želeo da ga ljudi zapitkuju, da se slikaju sa njim. Vodi sada taj drugačiji život - dodala je ova baka.

Kako su rekli iz jednog restorana, Milan je dolazio da ruča i uglavnom su to bili morski plodovi.

- Ponašao se kao sav normalan svet. Divan je dečko. Ostavio je na kraju bakšiš - rekli su očevici za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading