SVI ČEKAJU DA SE VRATI NA SCENU, ON PONOVO POBEGAO: Evo gde je uhvaćen Milan Stanković! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.08.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač uživa na odmoru, pokazao sliku sa bazena!

SVI ČEKAJU DA SE VRATI NA SCENU, ON PONOVO POBEGAO: Evo gde je uhvaćen Milan Stanković! (FOTO)

Foto: instagram.com

Milan Stanković

Pevač Milan Stanković, čiji je povratak na muzičku scenu i dalje neizvestan, poslednjih meseci izaziva pažnju javnosti svojim povlačenjem iz svetlosti reflektora i posvećivanjem veri. Naime, on je pronašao mir u manastiru Podmaine u Budvi, Crna Gora, gde redovno boravi i deli fotografije sa svojim pratiocima na Instagramu.

Republika

Foto: E-stock, Tanjug/Predrag Mitić

Milan Stanković često posećuje manastire

Milan Stanković se pre nekoliko godina povukao sa muzičke scene, a od tada je njegov privatni život bio obavijen velom tajni. Većinu vremena provodi u manastiru, gde, kako se spekuliše, pronalazi utehu i smiruje duh. Pevač već duže vreme istražuje svoju duhovnost i mir pronalazi u pravoslavlju. Manastir Podmaine, kao jedno od mesta gde provodi vreme, postao je simbol njegovog posvećenja veri.

Iako se Milan posvetio duhovnom životu, nedavno je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa privatnog bazena, ističući time da mu je privatnost veoma važna. Ovo je izazvalo različite reakcije među njegovim pratiocima, ali je istovremeno otkrilo da pevač i dalje balansira između duhovnosti i svetovnih užitaka. Kao i do sada, Milan Stanković i dalje intrigira javnost svojim izborom životnog puta, a ostaje da vidimo da li će se njegovo povlačenje iz javnosti pretvoriti u trajno posvećenje duhovnom životu ili će se vratiti na muzičku scenu s novom energijom i iskustvima koje je stekao u manastiru.

Republika

Foto: Instagram.com

Milan Stanković uživa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading