VRELO IZDANJE KRALJICE ŠERA: Jovana Jeremić u minjaku prošetala centrom Beograda, ceo grad se okreće za njom (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka jutarnjeg programa atraktivna i na ulici i pred kamerama.

Popularna voditeljka jutarnjeg programa na TV Pink Jovana Jeremić, posle svih obaveza na televiziji obožava da se prošeta centrom gradom na putu do svog stana na Dorćolu.

Tako ju je ekipa Republike snimila dok je prelazila ulicu kod Narodnog pozorišta u mini suknjici i cipelama na visoku potpeticu usred dana po najvećoj vrućini, dok se ceo grad okretao za njom. Jovanina atraktivna pojava nije mogla proći nezapaženo ni ovoga puta, a njena harizma nije primetna samo pred kamerama već i dok goda ulicama grada. 

Jovanu su u jednom momentu snimali i slučajni prolaznici, a jedan se čak zaustavio na motoru kako bi svojim telefonom uhvatio Jovanu u hodu.

Inače, osim svojoj karijeri, Jovana je veoma posvećena porodici, kao i svo dečku, o kome uvek govori u superlativu. Da se ništa ne dešava slučajno, Jeremićeva je potvrdila i kada je predvidela da će se baš takav muškarac poput Dragana pojaviti u njenom životu. 

Naime, poznata voditeljka je govorila da postoji muškarac koji je osvojio njeno srce, ali nije želela da otkriva njegov identitet. Ipak. nakon što su u javnosti isplivale njihve zajedničke fotografije, rešila je da svog novog partnera predstavi na društvenoj mreži Instagram, gde je objavila nekoliko slika na kojima se ljube i plešu.

 

 

Ona je nedavno na njegovom velelepnom imanju upriličila i rođendan svojoj ćerkici Lei, te jednom fotografijom ovekovečila i kako izgleda njena ljubav u jednoj slici.

- Moja ljubav i moja duša. Duša moje duše. Hvala ti za sve, ljubavi moja. Oči nam govore sve, ali kad smo zajedno, samo napred idemo - stoji u opisu fotografije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading