ŠOK! Srpska voditeljka UŽIVO u programu poručila "POVLAČIM SE SA MALIH EKRANA" (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Matijević iznenadila sve gledaoce!

ŠOK! Srpska voditeljka UŽIVO u programu poručila "POVLAČIM SE SA MALIH EKRANA" (VIDEO)

Foto: PRva printscreen

Voditeljka Marina Matijević već više od deset godina svojim angažmanom na Prvoj televiziji osvaja srca gledalaca. Međutim, 2019. godine je započela još jedan značajan projekat - vođenje emisije posvećene Loto igrama, gde svake nedelje ima priliku da donese sreću potencijalnim dobitnicima. Ova emisija je postala omiljena kod gledalaca, a Marina je svojom harizmom i šarmom uspela da stvori posebnu vezu sa publikom.

Marina je nedavno saopštila da je trudna i da će otići na trudničko bolovanje. U poslednjoj emisiji koju je vodila pre odlaska na bolovanje, emotivno se oprostila od gledalaca. Sa drhtavim glasom je izrazila zahvalnost za podršku tokom godina i najavila privremeni odlazak sa malih ekrana. Njen emotivni oproštaj izazvao je veliku pažnju javnosti, a snimak oproštaja objavljen je na njenom Instagram profilu, uz iskrene reči zahvalnosti i obećanje da će se uskoro vratiti.

 

 

- A sada dragi moji Loto igrači, došlo je vreme da se pozdravimo. Od mene, za narednih nekoliko meseci, toliko. Povlačim se kako bih i ja uživala u svom dobitku - svojoj sedmici. Vidimo se nakon porodiljskog bolovanja - poručila je Marina, a snimak je objavila na svom Instagram profilu. U opisu istog je stavila:

- Neki rastanci ne mogu da prođu bez drhtaja u glasu. Emocije su bile jače od mene... Hvala vam na pažnji sve ove godine, vidimo se uskoro - napisala je Marina.

 


Marina je istakla da je televizija oduvek bila njena velika ljubav i da je svaki poslovni izazov doživljava sa osmehom na licu. Upravo ta ljubav prema svom poslu i prema mediju koji voli, čini je posebnom i omiljenom među gledaocima. Njen entuzijazam i posvećenost poslu su evidentni, a njen odlazak na porodiljsko bolovanje izazvao je mešane emocije kod vernih pratilaca.

Marina Matijević je svojom profesionalnošću, toplinom i harizmom uspela da ostavi dubok trag u televizijskom svetu. Njeni verni gledaoci s nestrpljenjem očekuju njen povratak na male ekrane, dok joj žele sreću u novoj ulozi majke.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading