"PA ŠTA AKO DECA NOSE SENDVIČ ZA UŽINU I STARE PATIKE?!" Seka Aleskić se pred novu školsku godinu OBRATILA SVIM RODITELJIMA U SRBIJI!

Autor:

Zabava

29.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak sršio društvene mreže!

"PA ŠTA AKO DECA NOSE SENDVIČ ZA UŽINU I STARE PATIKE?!" Seka Aleskić se pred novu školsku godinu OBRATILA SVIM RODITELJIMA U SRBIJI!

Foto: Instagram.com

Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić se obratila roditeljima putem svog TikTok profila, sa važnom porukom uoči početka nove školske godine. U svom videu, Seka je istakla važnost razgovora sa decom, te ih podstakla da razumeju važnost unikatnosti svakog pojedinca.

Seka je posebno podvukla da je bitno da deca shvate da je normalno imati drugačije stvari od drugih, poput patika ili ranca, kao i da nije problem doneti užinu iz kuće umesto kupovati u školi. Pevačica je naglasila važnost vaspitavanja dece u duhu poštovanja različitosti i podrške individualnosti.

 

 

- Dragi roditelji! Evo, deca nam kreću u škola za par dana. Volela bih da svi odvojimo vremena i da pričamo sa svojom decom - počela je Seka i nastavila:

- Da im objasnimo da ukoliko neki drug ili drugarica dođe sa istim patikama, to ništa nije čudno. Ništa nije drugačije ukoliko neko dođe sa rancem, koji je nosio prošle godine takođe. Ništa nije čudno, ukoliko neko ne plaća užinu u školi, donosi od kuće sendvič, to je takođe normalno i ništa nije čudno. Možda nečija mama pravi bolji sendvič nego što je u školi -rekla je Seka, a potom istakla i šta je po njenom mišljenju najvažnije, kada je reč o obrazovnom sistemu.

- Volela bih da decu vaspitavamo i učimo tako da shvate da je mnogo bitnije ko je kakav čovek. Da se ljudi dele na dobro i na loše, da ostaju naša dela na ono što uradimo u životu. Uvek ćemo pamtiti, uvek će biti nagrađeno, a takođe i nedela. Trudimo se da naša nedela ne dođu nikad ispred nas. Samo dela i deci želim srećan polazak u školu, roditeljima mnogo strpljenja, ljubavi, pažnje, nastavnicima i učiteljima takođe mnogo strpljenja, ljubavi i hvala vam što zajedno sa nama edukujete našu decu - naglasila je Seka, a komentari podrške i odobravanja ovakvog stava nisu prestajali da se nižu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading