ZBOG DECE ĆE RASTURITI BRAK?! Potresna ispovest Verice Rakočević - otkrila detalje INTIMNOG DOGOVORA sa Veljkom!

Autor:

Zabava

28.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos kreatorke sa 35 godina mlađim mužem privlači pažnju javnosti i budi interesovanje za teme koje su iznad tradicionalnih normi i očekivanja!

ZBOG DECE ĆE RASTURITI BRAK?! Potresna ispovest Verice Rakočević - otkrila detalje INTIMNOG DOGOVORA sa Veljkom!

Foto: Printscreen/Youtube/Glossy.rs

Poznata modna kreatorka Verica Rakočević privlači pažnju javnosti ne samo svojim modnim kreacijama, već i svojim nekonvencionalnim pristupom braku i životu. Naime, Verica je u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, a za njih je, kako ističe, starosna razlika samo broj.

Želja za potomstvom kao mogući razlog razvoda

Jedna od zanimljivih tema vezanih za njihov brak jeste pitanje potomstva. Verica je jasno istakla da bi se razvela ukoliko bi njen suprug želeo decu, dok je Veljko naglasio da smatra da je potomstvo ogromna odgovornost, ali da ne razume ljude kojima su deca najvažnija na svetu. Njihov stav po ovom pitanju otvara mnoga pitanja o kompromisima u braku i različitim životnim prioritetima.

Foto: ST/Dragan Kadić

Verica i Veljko

 - Kao svaka druga osoba koja iznosi svoj stav na tu temu... potomstvo je nešto sa čim svaki čovek, pored potrebe, mora da oseti i ogromnu odgovornost - rekao je nedavno Veljko, dok je Verica navela da bi želja za detetom dovela do razvoda.

- Mi smo u braku u kome je potomstvo nemoguće. Veljkov izbor je trenutno takav i bez obzira na to što misli da je to zauvek tako, ne znači da se jednog dana neće promeniti. Ako to bude za mog života, nećemo biti muž i žena, ali bićemo svakako najbolji prijatelji. Na našu sreću, trenutno živimo jako srećan život. Koliko će on trajati samo Bog zna, jer on nas je u svoj njegovoj nespojivosti spojio. Moj muž ne želi decu i poštovaću njegovu odluku. Više puta je rekao da ne razume ljude kojima su deca najvažnija na svetu - istakla je Verica za "Informer". 

Život na selu kao privilegija

Pored toga, Verica je istakla da sa suprugom već godinama živi na Avali, izražavajući svoju ljubav prema životu na selu. Ovaj neobičan izbor za nekoga ko je decenijama živeo u centru Beograda budi znatiželju javnosti i postavlja pitanje o njihovom životnom stilu i vrednostima.

Sreća u nespojivosti

Verica je istakla da su trenutno srećni, ali da samo Bog zna koliko će ta sreća trajati, jer kako kaže, "on nas je u svoj njegovoj nespojivosti spojio". Ovaj izrazito poetski pristup ljubavi i braku dodatno naglašava neobičnost njihovog odnosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading