KAKAV ŠOK! Danas je jedna od naših najpoznatijih pevačica, A EVO ŠTA JE PO OBRAZOVANJU SEKA ALEKSIĆ: "Mamina je želja bila DA SE ŠKOLUJEM!"

Autor:

Zabava

22.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen put od kafanskih nastupa do luksuznog načina života inspiracija je mnogima koji sanjaju o uspehu i neustrašivo idu za svojim snovima!

KAKAV ŠOK! Danas je jedna od naših najpoznatijih pevačica, A EVO ŠTA JE PO OBRAZOVANJU SEKA ALEKSIĆ: "Mamina je želja bila DA SE ŠKOLUJEM!"

Foto: Pixabay, Printscreen/Instagram

Pevačica Seka Aleksić, danas poznata po svom luksuznom načinu života, prošla je put od teških početaka do statusa uspešne pevačice. Sa samo četrnaest godina, Seka je počela da nastupa po kafanama kako bi pomogla svojoj porodici, koja je u to vreme jedva sastavljala kraj s krajem. Uprkos neverovatnom talentu, njena majka nije želela da Seka gradi karijeru u muzici, ali je Seka ostala istrajna u svojim snovima.

Skromni počeci i borba za snove

Pevanjem se počela baviti u ranoj mladosti, ali malo ko zna da je Seka završila zanatsku školu i postala ženski frizer po struci. Iako se nekada sama brinula o svojoj kosi, danas taj posao prepušta timu stručnjaka kojima potpuno veruje. Izjavila je da je bilo teško balansirati između majčine želje da završi školu i vlastite želje da se bavi pevanjem, ali je uspela da ostvari obe svoje ambicije.

Sekina upornost i posvećenost snovima su je doveli do uspeha u muzičkoj karijeri, gde je postigla sjajne rezultate i finansijsku nezavisnost.

Foto: ATA Images

Seka Aleksić

- Kod mene je to bilo zaista teško jer sam želela da sedim na dve stolice. Jedna stolica je bila mamina želja, tačnije, da završim školu, a druga stolica je bila moja, a to je velika želja da se bavim pevanjem. Dok me mamina uopšte nije zanimala, moja me mnogo zanimala. To nije baš dobro. Ja sam imala sreće da uspem. Sjajno zarađujem i pomažem svima oko sebe - izjavila je Seka.

Više od pevačice: Seka kao frizerka

Iako Seka danas uživa u luksuznom načinu života, nije zaboravila svoje korene. Ona je priznala da je kao frizerka farbala sebe i radila mami pramenove, a do pre nekoliko godina je farbala i svoje drugarice. Iako sebe ne smatra savršenim frizerom, Seka tvrdi da se razume u sve.

- Nisam ja loš frizer. Razumem se u sve. Moji frizeri mi često kažu da sam njihova koleginica - rekla je Seka za "Stori".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading