ANĐELKA PRPIĆ U JAVNOSTI S BIVŠIM MUŽEM! Glumica rodila dete njegovom prijatelju, a sada su se našli na istom mestu!

Autor:

Zabava

15.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film "Bauk" u kojem je debitovao Jakša Prpić, sin Anđelke i Darija Prpića, premijerno je prikazan na Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji.

ANĐELKA PRPIĆ U JAVNOSTI S BIVŠIM MUŽEM! Glumica rodila dete njegovom prijatelju, a sada su se našli na istom mestu!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Anđelka Prpić, Dario Prpić

Glumica Anđelka Stević Žugić i Dario Prpić pre nekoliko godina stavili su tačku na svoj brak, a sada su ponovo viđeni zajedno u javnosti. Bilo je to na otvaranju Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, gde je premijerno prikazan film "Bauk" u kojem njihov sin Jakša igra glavnu ulogu.

Nakon razvoda, Anđelka je uplovila u brak sa Markom Žugićem, dobrim prijateljem njenog prvog surpuga, a sa njim je kasnije dobila ćerku Čarnu. 

Ponosni roditelji došli da su da podrže svog naslednika i zajedno s njim proslave ovaj veliki i važan dan u njihovim životima. Mali Jakša i kompletna ekipa "Bauka" nagrađena je gromoglasnim aplauzom, a koliko je glumica ponosna na svog mezimca jasno govori njena objava na Instagramu.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/andjelkap

 

- Moja ljubav. Ponos. Moj Jakša - napisala je glumica uz fotografiju s projekcije u Vrnjačkoj Banji.

Dugoočekivano ostvarenje "Bauk" o NATO bombardovanju Srbije 1999. Reditelj Goran Radovanović je rekao da je na ideju da snimi ovakav film došao na osnovu ličnih iskustava, biografskih detalja njemu bliskih ljudi i na osnovu literature. Film govori o viđenju rata sa tačke gledišta dečaka Save, kog igra Jakša Prpić.

Republika

Foto: Foto Radoš Ružić

Miloš Biković i Jakša Prpić u filmu "Bauk"

Prema rečima reditelja, film govori o dečaku "koji je zatečen za vreme rata, gde je sve oko njega bauk, a otac nije tu, i što više bombardovanje i vreme odmiče, strah je sve veći. Radovanović je za Jakšu imao samo reči hvale i rekao da je on "izuzetno talentovan, izvanredan".

Moj asistent ga je video u nekim televizijskim ili internet snimcima, u malom dečjem serijalu. Mali je genijalan, rođeni glumac, i uspeo je da iznese glavnu ulogu, a to je dosta kompleksno - ocenio je reditelj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading