NAKON PORODIČNOG SKANDALA, GOCA BOŽINOVSKA PRIZNALA SVE: Evo u kakvim je odnosima sa ĆERKOM!

Autor:

Zabava

27.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

GOca Boinovska se obratila ćerki Jeleni Vučković javno.

NAKON PORODIČNOG SKANDALA, GOCA BOŽINOVSKA PRIZNALA SVE: Evo u kakvim je odnosima sa ĆERKOM!

Foto: Printscreen/Youtube

Pevačica Jelena Vučković nedavno je prvi put javno podelila detalje svog odrastanja, ističući kako je kao beba ostavljena kod bake, dok njenu majku i oca nije viđala mesecima. Ova emotivna ispovest izazvala je veliku pažnju javnosti, ističući teške trenutke kroz koje je prolazila kao dete.

Iako je Jelena delila teške detalje svog detinjstva, istakla je da je kroz godine uspela da izgladi odnos sa svojom majkom, Gocom Božinovskom. Iako je Goca retko aktivna na društvenim mrežama, ovoga puta je napravila izuzetak kako bi se obratila svojoj ćerki povodom posebnog dana - Jeleninog rođendana.

Republika

Foto: Instagram.com

Goca Božinovska Instagram

 

Goca je na svojoj objavi na društvenoj mreži čestitala ćerki rođendan, ističući da je "rodila lepotu svoju" i izrazila ljubav prema Jeleni emodžijama srca, torte i čaše vina. Ova gesta majčinske ljubavi privukla je pažnju javnosti i istakla važnost porodičnih odnosa, posebno u svetlu teških momenata koje je Jelena prošla tokom odrastanja.


Jelena je takođe otkrila da je ulogu majke u njenom životu preuzela njena baka, što dodatno naglašava važnost porodične podrške i ljubavi u njenom odrastanju. Ova činjenica pruža uvid u emotivnu dinamiku porodice i ističe snagu veza između generacija.

Jelena Vučković svojom iskrenom ispovešću otvorila je važnu temu o porodičnim odnosima i teškoćama sa kojima se suočavaju mnogi, istovremeno naglašavajući značaj ljubavi, pomirenja i podrške u procesu izlečenja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading