TANJA SAVIĆ SE RAZGOLITILA ZA SVE PARE! Pevačica pokazala zanosnu figuru, pršte komentari na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

27.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz set fotografija, Tanja je svojim pratiocima na društvenim mrežama uputila i emotivnu poruku: "Ne sudi ništa, bićeš srećan. Oprosti sve, bićeš još srećniji. Voli sve, bićeš srećna sama".

TANJA SAVIĆ SE RAZGOLITILA ZA SVE PARE! Pevačica pokazala zanosnu figuru, pršte komentari na društvenim mrežama!

Foto: PRINSKRIN INSTAGRAM

Poznata pevačica Tanja Savić trenutno uživa na letovanju u Grčkoj, u društvu svog dečka Muhameda Mukija Bešića. Njihove zajedničke fotografije s plaže izazvale su veliku pažnju na društvenim mrežama, a posebno su se istakle slike na kojima Tanja pozira u crnom minijaturnom bikiniju. Njen izgled je naišao na brojne pozitivne komentare, a mnogi su bili oduševljeni njenom pojavom.

Foto: Instagram printscreen

Tanja Savić se razgolitila za sve pare

 

Uz novi set fotografija, Tanja je svojim pratiocima na društvenim mrežama uputila i emotivnu poruku: "Ne sudi ništa, bićeš srećan. Oprosti sve, bićeš još srećniji. Voli sve, bićeš srećna sama." Ova poruka, uz atraktivne fotografije, dodatno je podstakla pozitivne reakcije i komentare na društvenim mrežama.

Foto: ST/Dragan Kadić

Tanja Savić

 

Fotografije su brzo privukle pažnju obožavalaca, koji su se utrkivali u izražavanju divljenja i oduševljenja. Komentari poput "Woow", "Kakva zgodnica i lepotica", "Prelepa si", "Top izgledaš", "Zgodna, lepa i pametna" samo su neki od brojnih komplimenata koji su stizali na Tanjin račun.

Osim reakcija na društvenim mrežama, pojava novih fotografija Tanje Savić izazvala je i interesovanje medija i javnosti, koji su sa pažnjom pratili njen boravak u Grčkoj i reagovali na svaku novu objavu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Tanja Savić

 

Inače, Zorica Marković je jedna od onih estradnih ličnosti koja nema dlake na jeziku kad su u pitanju dešavanja na javnoj sceni, pa je tako progovorila o koncertu Tanje Savić, koji je zakazan za novembar i za koji se, navodno, loše prodaju karte, što pevačicu nije iznenadilo.

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika, beoinfo.rs

Tanja Savić i Zorica Marković

 

Naime, Zorica je mišljenja da Tanja posle pesme "Zlatnik", koji je otpevala pre više od deset godina, nema nijedan hit, te da je shodno tome Arena prevelik zalogaj za nju.

Tanja je prelepa žena koja je bila u usponu i pretila da ima ozbiljnu karijeru, ja ne znam šta se s tom ženom desilo. Ne znam ko joj vodi karijeru, ko je savetuje, ali ona kao da je pukla s mozgom. Koncert u Beogradu je veliki zalogaj, morala je po redu, ona je izdala nov album, a ja poslednju njenu pesmu koju znam je "Zlatnik". Ona nema veliki hit deset godina. Evo da mi kaže neko koja pesma je slušana s novog albuma, neki i ne znaju da ima album. Znam ja mnoge koleginice koje su zakazale koncerte, pa otkazale jer nisu prodale ni 500 karata. Ja Tanji želim svu sreću ovog sveta, ali je po mom mišljenju odigrala pogrešno - zaključila je Markovićeva za Star. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading