TANJA SAVIĆ OSVANULA NA JAHTI: Evo šta radi kad misli da je niko ne gleda, ISPLIVAO SNIMAK (GALERIJA)

Autor:

Zabava

21.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se baškari na otvorenom moru, dok je dečko snima.

TANJA SAVIĆ OSVANULA NA JAHTI: Evo šta radi kad misli da je niko ne gleda, ISPLIVAO SNIMAK (GALERIJA)

Foto: PRINSKRIN INSTAGRAM

Poznata pevačica Tanja Savić trenutno uživa na odmoru, a njeni pratioci na društvenim mrežama imaju priliku da zavire u njen luksuzni odmor.

Fotografije sa jahte otkrivaju kako Tanja uživa u vožnji, a njen osmeh otkriva da je potpuno opuštena i srećna.

U prvom planu su bile njene gole noge, dok je nosila modne dodatke karakteristične za letnje dane - naočare za sunce i puštenu kosu, koja joj lagano pada preko ramena.


Ove fotografije otkrivaju Tanjinu opuštenu stranu i kako uspešno pronalazi balans između profesionalnog i privatnog života. Njeni fanovi su oduševljeni njenim izgledom i raspoloženjem, a komentarisanje ovih fotografija nije izostalo.

Pored odmora, Tanja ima u planu i važne profesionalne obaveze.

Naime, 9. novembra očekuje je koncert u beogradskoj Areni, kome se veoma raduje.

- Ostalo nam je tri i po meseca do koncerta. Kupila sam traku za trčanje, moraću da steknem kondiciju... (smeh). Nekako sam baš "čil" sve do one situacije kad budem stavljena u ćošak. Mislim, ne znam šta ja imam da se spremam toliko, mislim da je najvažnije da sačuvam glas i negde da steknem tu kondiciju što se tiče vokala i fizičke aktivnosti - izjavila je u nedavnom intervjuu.

Republika

Foto: Instagram.com

Tanja Savić uživa sa 11 godina mlađim dečkom pilotom

Tanja je nedavno progovorila i o svom ljubavnom životu, ističući da je njen dečko, pilot Muhamed Muki Bešić, pažljiv i pažen prema njoj.

- Ugađa mi u svemu. Pre toga nisam bila naviknuta na te tretmane, ali sam naučila da svaka žena treba da bude dama i treba dostojanstveno da traži pomoć od svog partnera, pa makar to bilo i da mi ponese torbicu, doda čašu vode. Baš me je razmazio - izjavila je za Blic.

Ovi detalji iz Tanjinog privatnog života bude interesovanje javnosti, a pevačica svojim iskrenim izjavama skreće pažnju na važnost ljubavi i podrške u partnerskim odnosima. Ona zaista zrači srećom i zadovoljstvom, kako na privatnom, tako i na profesionalnom planu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading