TANJI SAVIĆ OTKAZAN KONCERT U ARENI: Pevačicu usred pripema za veliki spektakl zatekla IZNENADNA VEST!

Autor:

Zabava

22.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka nije očekivala ovakav razvoj događaja.

TANJI SAVIĆ OTKAZAN KONCERT U ARENI: Pevačicu usred pripema za veliki spektakl zatekla IZNENADNA VEST!

Foto: Amig show

Poznata pevačica Tanja Savić zakazala je koncert u beogradskoj Areni za 9. novembar, ali je ovaj događaj neočekivano otkazan, tačnije pomeren, prenose domaći mediji.

Naime, Tanja je, prema informacijama, već vršila poslednje pripreme za spektakl, ali je sada otkriveno da je koncert pomeren zbog zakazanog ATP turnira.


Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) saopštila je nedavno da će od 3. do 9. novembra ove godine u Beogradu biti održan turnir iz serije 250.

Direktor turnira Beograd Open, Đorđe Đoković, izjavio je da su zahvalni što su dobili priliku da organizuju još jedan ATP 250 turnir, ovog puta na tvrdoj podlozi. On je istakao da je Beograd imao uspešnu istoriju turnira na tvrdoj podlozi, te da su neki od najuzbudljivijih mečeva i finala Dejvis kupa odigrani upravo u ovom gradu.

Uzbuđeni su što će nastaviti sa ovom tradicijom i pokušati da sve učine još uzbudljivijim i boljim, ovog puta sa ATP turnirom.

Republika

Foto: Amig show

Tanja Savić pevaće u Areni u drugoj polovini novembra

Pomeranje Tanjinog koncerta zbog ovog događaja predstavlja neočekivan preokret za sve ljubitelje njene muzike, ali istovremeno naglašava značaj koji sport i kulturna dešavanja imaju u Beogradu.


Iako je otkazan za 9. novembar, koncert Tanje Savić biće održan u drugoj polovini novembra, kako bi se izbeglo preklapanje sa ATP turnirom.

Ovo pomeranje datuma izazvalo je razočaranje među njenim fanovima, ali se istovremeno stvara i dodatno uzbuđenje za predstojeći spektakl.

Svi koji su već kupili ulaznice za koncert Tanje Savić mogu biti sigurni da će imati priliku da uživaju u njenom nastupu, samo će morati da sačekaju nekoliko nedelja duže nego što je prvobitno planirano.

Pomeranje datuma koncerta Tanje Savić pokazuje koliko je važno pratiti dešavanja u gradu i prilagoditi se promenama kako bi se omogućilo uspešno održavanje različitih događaja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading