TANJA JE PRSLA, ZAKAZALA ARENU, A NEMA HIT! Zorica Marković potkačila koleginicu, pa progovorila o Karleušinom novom dečku!

Autor:

Zabava

26.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica je kao i uvek, komentarisala u svom stilu!

TANJA JE PRSLA, ZAKAZALA ARENU, A NEMA HIT! Zorica Marković potkačila koleginicu, pa progovorila o Karleušinom novom dečku!

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika, beoinfo.rs

Zorica Marković je jedna od onih estradnih ličnosti koja nema dlake na jeziku kad su u pitanju dešavanja na javnoj sceni, pa je tako progovorila o koncertu Tanje Savić, koji je zakazan za novembar i za koji se, navodno, loše prodaju karte, što pevačicu nije iznenadilo.

Foto: S media

Tanja Savić 

 

Naime, Zorica je mišljenja da Tanja posle pesme "Zlatnik", koji je otpevala pre više od deset godina, nema nijedan hit, te da je shodno tome Arena prevelik zalogaj za nju.


- Tanja je prelepa žena koja je bila u usponu i pretila da ima ozbiljnu karijeru, ja ne znam šta se s tom ženom desilo. Ne znam ko joj vodi karijeru, ko je savetuje, ali ona kao da je pukla s mozgom. Koncert u Beogradu je veliki zalogaj, morala je po redu, ona je izdala nov album, a ja poslednju njenu pesmu koju znam je "Zlatnik". Ona nema veliki hit deset godina. Evo da mi kaže neko koja pesma je slušana s novog albuma, neki i ne znaju da ima album. Znam ja mnoge koleginice koje su zakazale koncerte, pa otkazale jer nisu prodale ni 500 karata. Ja Tanji želim svu sreću ovog sveta, ali je po mom mišljenju odigrala pogrešno - zaključila je Markovićeva za Star. 

Foto: Dragan Kadić, ATA Images, Republika

 


Kolege su bezobrazne, Đani je trebalo sam na binu da se popne


Pevačica Zorica Marković se dotakla i nedavnog skandala koji je izbio na proslavi naših olimpijaca, kada su među pevačima koji su zabavljali sportiste neki ostali uskraćeni za mikrofon, što je bio slučaj s Radišom Trajkovićem Đanijem. Zorica smatra da njen kolega nije trebalo da čeka nikakav red, već da uzme stvar u svoje ruke. 


- Imala sam i ja takvih situacija, ali ja se sama popnem na binu i kažem da je moj red. Ne znam šta je bilo Đaniju, on nije mutav, ali se verovatno vodio time da je tu lepim povodom, pa nije hteo da pravi skandale. To je malo i do kolega, da budu bezobrazni, ali desi se i to, dobra atmosfera, zaneseš se. Da sam bila na njegovom mestu, ja bih se popela na binu. Đani je korektan kolega, nije zaslužio tako nešto - zaključila je Zorica. 

Foto: ATA images


Za Karleušu je frajer s velikim mudima, da može da joj parira


Zorica Marković se osvrnula na Jelenu Karleušu, za koju kaže da je najbolja riba na estradi, te se dotakla i njenog privatnog života. Iako se ne čuju i ne piju kafu, Zorica tvrdi da s Jelenom ima korektne odnose i da se poštuju.


- Njoj ni ove dvadeset godina mlađe ne mogu da pariraju, da joj stanu na crtu. Brutalna je u svakom smislu i to joj niko ne može osporiti. Drago mi je ako ima novog dečka, za nju je frajer s velikim mudima, da može da joj parira. Ja je znam još otkad je bila klinka. S njenom majkom Divnom sam baš bila bliska - završava Markovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading