JOVANA JEREMIĆ NIKAD ISKRENIJE O SEVERINI! Voditeljka pevačicu postavila na svoje mesto, evo šta kaže o incidentu na granici!

Autor:

Zabava

27.08.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno je sigurno, ona je majka Srbina, ona je žena Srbina. Ona je čak i u snimku koji je poznat, po kojem se ona proslavila, snimak sa jahte, koju ja poštujem, uopšte ne gledam to negativno, tvrdi voditeljka.

JOVANA JEREMIĆ NIKAD ISKRENIJE O SEVERINI! Voditeljka pevačicu postavila na svoje mesto, evo šta kaže o incidentu na granici!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je iznela svoje mišljenje o slučaju zadržavanja pevačice Severine Vučković na granici Srbije. Ona je istakla da je za neko srednje rešenje i da ne podržava ni napade na Severinu, ali ni njeno satanizovanje od strane nekih ljudi. Smatra da je važno zauzeti objektivan stav i istakla je da Srbija nije zemlja koja maltretira ljude, te da veruje da Severina nije bila maltretirana tokom zadržavanja na granici.

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Jeremić

 

Videla sam sve, sve mi jasno, da. To komentarišem na dvojak način. Prv, smatram da, ja sam uvek za neko srednje rešenje i ja neću napasti Severinu kao što to radi većina njih. Nego ću se postaviti objektivno. Znači, ako je to bila redovna procedura, kao što jeste, kao što je i Ivica Dačić rekao, to je u redu. Ja ne znam šta se dešavalo tamo. Ali, jedna stvar je sigurna. Srbija nije zemlja koja je pokazivala svoju jačinu tako što bi maltretirala nekog.

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Jeremić

 

Tako da, ja sam sigurna da Severina nije maltretirana u tom zadržavanju na granici. Ako je to redovna procedura, to je okej. Ali, isto tako, ne treba ni nju satanizovati na neki način kako rade neki ljudi, jer to je kontraproduktivno i za samog Aleksandra Vučića. Ispada da ovo neki tiranin, ispada neki despot koji sad maltretira jednu hrvatsku pevačicu, što nije istina - rekla je voditeljka za Telegraf.rs, pa je nastavila: 

- Aleksandar Vučić nije takav. On je jedan zaista tip koji je prvo dobar čovek, a drugo je jedan veliki, pre svega, demokrata u srcu. On je toliko mekog srca da je nekad i preteruje što je toliko mekan, iskreno da ti kažem.

Foto: ATA Images

Severina Vučković

 

I što dopušta nekim ljudima da se ponašaju kako se ponašaju. Ali ovo sada sve što je urađeno, meni se to ne sviđa. Generalno mislim da je to kontraproduktivno za Vučića i čak i oni koji se javljaju u medijima da ga brane na način tako što napadaju Severinu, ostrašćeno, mislim da mu prave kontrauslugu. To je prosto moje mišljenje, ja to neću uraditi. Ja ću Severinu s jedne strane zaštititi, ako je ona u pravu. A s druge strane, Severina mora da zna da su procedure procedure, to bi važilo i za nju i za mene i za svakog.

Foto: ATA Images

Severina Vučković

 

A sa druge strane, ako su joj postavili ta pitanja za koje ona tvrdi, to nije okej. Mislim, ja ne znam šta se je dešavalo, ali prosto se trudim da budem objektivna.

Jedno je sigurno, ona je majka Srbina, ona je žena Srbina. Ona je čak i u snimku koji je poznat, po kojem se ona proslavila, snimak sa jahte, koju ja poštujem, uopšte ne gledam to negativno... Sa te strane, zato što to što je Severina pokazala u svom snimku za odrasle, je naučna fantastika za većinu žena i muškaraca.

Tako da, i to ima svoju umetničku vrednost, pritom nisam uopšte ironična kada to pričam. Tako da, Severina mora da zna jednu stvar, da su Srbi obeležili njen život, i da ne treba da pljuje po Srbiji. Ali, ne treba ni da mi satanizujemo nju. Znači, treba budem objektivni. I ja ovako objektivno najviše se trudim da doprinesem svojoj državi, jer Srbija je zemlja svih, i ko god nije napravio karijeru u Beogradu, i u Srbiji nije napravio karijeru. Znači, mi moramo da imamo otvorena vrata za sve izvođače. Za one koji pričaju ružno o nama ne treba da im dozvoljavamo koncerte tako lako u arenama, ali ne treba ni da ih maltretiramo na granicama, kako je kontraproduktivno za našu zemlju, onda ne odajemo utisak na demokratske zemlje, što mi zaista jesmo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading