POMOZIMO OVOJ ŽENI! Da je Severina Srpkinja, zbog ovih laži bi u Hrvatskoj išla na robiju! Izmislila da je PRETRESENA na granici, pa osula paljbu po svemu što je srpsko!

Autor:

Zabava

26.08.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina je namerno prećutala kako se Hrvatska ponela prema srpskom advokatu Nemanji Beriću, koji je izdržao 15 dana u hrvatskom zatvoru samo zato što je na letovanju na Fejsbuku postavio kako peva krajiške pesme.

POMOZIMO OVOJ ŽENI! Da je Severina Srpkinja, zbog ovih laži bi u Hrvatskoj išla na robiju! Izmislila da je PRETRESENA na granici, pa osula paljbu po svemu što je srpsko!

Foto: ATA Images

Nakon što je hrvatska pevačica Severina Vučković zaustavljena u nedelju uveče na srpskoj granici radi redovne kontrole i pregleda, kom podležu svi koji prelaze granicu, situaciju sada koristi da pljuje po našoj državi i vlasti, govoreći da su je maltretirala uniformisana lica iz naše zemlje, što je apsolutna neistina. Činjenica je jedino da nije bila privilegovana i da je morala da se podvrgne proceduri kroz koju prolaze svi građani. 

Naime, ona je za hrvatske medije ispričala da je srpska policija maltene pretresala vozilo kao da je najveći kriminalac. 

Ona je potom udarila na Srbiju, kao i na predsednika naše zemlje Aleksandra Vučića, čije je postupke dovela u pitanje. 

Foto: Goran Ristovski/ATAImages.

Severina Vučković

 

- Tačno je da sam imala bliski susret s organima reda na hrvatsko-srpskoj granici, sa srpske strane. U nedelju oko 19.45 došla sam do graničnog prelaza Bajakovo na srpskoj strani sa svojim menadžerom. Trebalo je da pevam na jednom 18. rođendanu. Međutim, sudbina nije tako htela. Granični policajac nas je, prilikom pregleda dokumenata, zamolio da stanemo sa strane. Moja srpska advokatica zvala je odmah graničnu policiju, ali bezuspešno. Nekoliko sati smo stavljeni sa strane, sedeći u autu. Onda sam krenula u zgradu granične policije tražeći toalet, pa su mi usput rekli da se "čekaju inspektori iz republičkog MUP koji putuju iz Beograda". Shvatila sam da postaje "ozbiljno" - izmišljala je ona, pa nastavila: 

Foto: Instagram.com

Severina Vučković

 

- Tražili su da vide da li imamo oružje. Pitali su me kuda idem i imam li radnu dozvolu za nastup, a potom su me odveli u zgradu policije na razgovor. Ništa sporno u autu nisu našli. Naravno.

Ona je pomenula i predsednika Srbije da bi još više začinila već izmišljenu priču.

Foto: Instagram.com

Severina Vučković

 

- Kad su me pitali oko Srebrenice, policajac mi je rekao da je morao da gugla šta sam govorila dok se vozio prema granici, pa sam ga uputila, kad je već guglao mene, da progugla izjave Milorada Dodika iz 2004. u emisiji Senada Hadžifejzovića, kada je rekao: "Znam što je bilo u Srebrenici, bio je genocid." "Imate to na Jutjubu", nežno sam ga pokušala naučiti.

Rekla sam mu, kad već gugla, da izgugla i Vučića, koji je u Glini huškao Srbe i objašnjavao im da je to Srbija. Pitala sam organa reda i zašto nisu uhapsili nemačkog kancelara Olafa Šholca nedavno kad im je došao u posetu, budući da je Nemačka glasala u Ujedinjenim narodima za rezoluciju o Srebrenici.

Ništa ne bi bilo ni najmanje šokantno da nedavno advokat iz Beograda Nemanja Berić nije uhapšen 10. avgusta u Hrvatskoj, pri povratku u Srbiju, a pojedini hrvatski mediji objavili su da je advokat uhapšen zbog krajiških pesama, odnosno snimka s pevačem Bajom Malim Knindžom.  

Berić, poreklom iz Hrvatske, na putu ka Kninu pevao je pesmu Baje Malog Knindže "Do Dinare niđe ne stajem“ i to objavio na svom Fejsbuku, objavili su mediji.

Nedavno hapšenje beogradskog advokata Nemanje Berića u Hrvatskoj izazvalo je pažnju javnosti, a hrvatski portal Dnevno, pozivajući se na neimenovane izvore, piše da on nije uhapšen zbog pesme "Do Dinare niđe ne stajem", već zbog snimka objavljenog na Instagramu s Bajom Malim Knindžom.

Mediji su preneli da je hrvatska policija procenila da Berić tom pesmom narušava javni red i mir, pa je 10. avgusta zadržan na graničnom prelazu Bajakovo, dok je pokušavao da napusti Hrvatsku i vrati se u Srbiju.

Postavlja se naravno logično pitanje! Da je neko od srpski pevača uradio ovo što je Severina na granici, pitanje bi bilo kako bi prošalo, a hrvatskoj pevačici se i dalje toleriše da u javnosti mrzi sve što je srpsko, a da kod nas zarađuje za hleb, puneći trgove i dvorane. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading