OPOZICIJA SE UTRKUJE KO ĆE PRE I VIŠE DA STANE UZ SEVERINU! Državu pljuju, ali hrvatskoj pevačici NUDE SVU PODRŠKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.08.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veselinović, Grbić i Čedomir Stojković predvodnici!

OPOZICIJA SE UTRKUJE KO ĆE PRE I VIŠE DA STANE UZ SEVERINU! Državu pljuju, ali hrvatskoj pevačici NUDE SVU PODRŠKU! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ, Tanjug AP, Twitter/@nedavimobgd

Pevačica Severina Vučković zadržana je zbog redovne kontrole, a potom je ona samoinicijativno odlučila da se vrati u Hrvatskuuz reči "da se više nikad neće vratiti u Srbiju".

Da je u pitanju redovna procedura, jutros je za medije posvedočio i ministar policije Ivica Dačić, koji je potvrdio da je granična policija na granici s Hrvatskom zadržala hrvatsku pevačicu Severinu na osnovu spiskova o "verbalnim deliktima".

Severina nije ni privedena, ni uhapšena, niti joj je odbijen ulazak u Srbiju, ali je zadržana zbog kontrole - kazao je Dačić.

Opozicija pljunula na državu, kliče Severini

Među prvima se oglasio Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana Srbije, koji je stao uz hrvatsku pevačicu.

- O kakvim spiskovima verbalnih delikata govori Ivica Dačić dok opravdava nepotrebno zadržavanje i maltretiranje ljudi na granicama? Šta je ovo 1948, a on se uživeo u ulogu Jova Kapičića? To maltretiranje običnih građana, pevača, glumaca zbog izjava i pesama mora da prestane i to sa svih strana - napisao je on.

 

 

PSG je oglasio i zvaničnim saopštenjem ovim povodom.

Pokret slobodnih građana smatra skandaloznim i nedopustivim nastavak prakse maltretiranja i zabrane ulaska u Srbiju javnim ličnostima iz regiona zbog njihovih izjava i osuđuje zadržavanje pevačice Severine Vučković sinoć na graničnom prelazu Bajakovo  - stoji na početku saopštenja.

 

 

Nije dangubio ni Zeleno-levi front i Dobrica Veselinović.

- Osuđujemo policijsko zadržavanje Severine na granici i upućujemo joj svu podršku - oglasili su se iz PSG.

Foto: Twitter/@nedavimobgd

Oglasio se PSG i Dobrica Veselinović - Dali podršku Severini

I osvedočeni srbomrzac Čedomir Stojković se oglasio, uputivši Severini podršku.

- Bravo, Severina, sjajna ženo - napisao je.

Inače, Severina je i ranije vređala Srbe, zbog čega je bila na meti kritika, pogotovo od kolega sa domaće estrade, koji su govorili da upravo kod nas najviše zarađuje za hleb. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading