DAČIĆ OTKRIO ŠTA JE SEVERINA URADILA NA GRANICI! Evo kako je zadržana i kakva je kontrola sprovedena!

Autor:

Zabava

26.08.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je najavio da će zatražiti "ukidanje spiskova kada su uverbalni delikti u pitanju".

DAČIĆ OTKRIO ŠTA JE SEVERINA URADILA NA GRANICI! Evo kako je zadržana i kakva je kontrola sprovedena!

Foto: ST/Dragan Kadić, Goran Ristovski/ATAImages

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić komentarisao je jutros na Pink televiziji slučaj hrvatske pevačice Severine Vučković i njeno zadržavanje i incident na granici.

Dačić je potvrdio da je granična policija na granici s Hrvatskom zadržala hrvatsku pevačicu Severinu na osnovu spiskova o "verbalnim deliktima".

- Severina nije ni privedena, ni uhapšena, niti joj je odbijen ulazak u Srbiju, ali je zadržana zbog kontrole - kazao je Dačić.

Foto: Printscreen/Pink TV

Ivica Dačić

 

On je najavio da će zatražiti "ukidanje spiskova kada su uverbalni delikti u pitanju".

Prema pisanju medija, Severina je bila zadržana na granici Srbije i Hrvatske, nakon čega je odlučila da se vrati u Hrvatsku iako joj je dozvoljen ulazak u Srbiju.

Foto: Tanjug/Vladimir Pori

Ivica Dačić

 

Podsećamo, hrvatska pevačica Severina Vučković privedena je u nedelju veče na granici Srbije. Prema saznanjima domaćih medija, srpska policija je sprovela redovnu proceduru koja se primenjuje na sve osobe koje svojim izjavama ili ponašanjem privuku pažnju državnih organa.

Kako smo ranije pisali, kad je sve završeno ona je puštena, ali se samoinicijativno vratila u Zagreb i poručila policiji: "Nikad više neću kročiti u Srbiju!"

Foto: ATA Images

Severina Vučković

Nedavno se oglasila i pevačica Jelena Karleuša, koja tvrdi da bi bilo najbolje da se Severini zabrani ulazak u našu zemlju.

Ko još tu bolesnicu zove ovde da peva? Verovatno neko bez obraza kao i ona. Žena slavi proterivanje pola miliona hrvatskih građana srpskog porekla iz Hrvatske kao oslobođenje! Oslobađanje od čega? Od jednog naroda? To se u stručnoj terminologiji zove genocid. Primitivizam, fašizam i mržnja koju javno izgovara moraju da se kazne, ali ne zabranom jer nisam za zabrane.

Foto: ATA Images

Severina Vučković

 

 Svaki put kada bi pokušala da uđe u ovu zemlju, čiji narod naziva genocidnim, morala bi da potpiše papir na kom bi pisalo da se izvinjava. Ne postoji genocidan narod, ne postoji loš narod, postoje samo loši pojedinci koji moraju da snose posledice za sejanje mržnje. Dosta je bilo zla - poručila je Jelena Karleuša za Informer.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading