JELENA KARLEUŠA URNISALA SEVERINU! Traži da joj se zabrani ulazak u Srbiju! Obrušila se na nju nakon haosa na granici!

Autor:

Zabava

26.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala od skandala, kao i uvek, bila je oštra na rečima!

JELENA KARLEUŠA URNISALA SEVERINU! Traži da joj se zabrani ulazak u Srbiju! Obrušila se na nju nakon haosa na granici!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Hrvatska pevačica Severina Vučković privedena je u nedelju veče na granici Srbije. Prema saznanjima domaćih medija, srpska policija je sprovela redovnu proceduru, koja se primenjuje na sve osobe koje svojim izjavama ili ponašanjem privuku pažnju državnih organa.

Nakon razgovora s nadležnim organima Severini je dozvoljen ulazak u Srbiju, međutim, ona je ipak odlučila da se vrati u Hrvatsku. Sada se oglasila i pevačica Jelena Karleuša, koja tvrdi da bi bilo najbolje da se Severini zabrani ulazak u našu zemlju.

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša

 

Ko još tu bolesnicu zove ovde da peva? Verovatno neko bez obraza, kao i ona. Žena slavi proterivanje pola miliona hrvatskih građana srpskog porekla iz Hrvatske kao oslobođenje! Oslobađanje od čega? Od jednog naroda? To se u stručnoj terminologiji zove genocid. Primitivizam, fašizam i mržnja koju javno izgovara moraju da se kazne, ali ne zabranom jer nisam za zabrane. Svaki put kada bi pokušala da uđe u ovu zemlju, čiji narod naziva genocidnim, morala bi da potpiše papir na kom bi pisalo da se izvinjava. Ne postoji genocidan narod, ne postoji loš narod, postoje samo loši pojedinci koji moraju da snose posledice za sejanje mržnje. Dosta je bilo zla - poručila je Jelena Karleuša za Informer.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

 

Podsetimo, Hrvatska pevačica Severina Vučković je u nedelju veče kontrolisana u redovnoj proceduri na srpskoj granici i proveravan joj je automobil. 

Kako smo ranije pisali, kad je sve završeno, ona je puštena, ali se samoinicijativno vratila u Zagreb i poručila policiji: "Nikad više neću kročiti u Srbiju!"

Foto: Instagram.com

Severina Vučković

 

Dok je trajao pregled, bila je bahata i bezobrazna, navodi izvor Republike.

Imala je zakazan 18. rođendan u jednom klubu u Beton hali.

Inače, ona je proveravana na granici sa Srbijom u danu kad su Hrvati pustili iz tamnice advokata Nemanju Berića jer je slušao pesme Baje Malog Knindže u svojim kolima.

Foto: ATA Images

Severina Vučković

 

Podsetimo, nasuprot toga, Severina je vre]ala Srbe da su genocidni, vre]ala patrijarha, podržavala Tuđmana, tražila da Srbija plaća ratnu odštetu, vređala Srbiju kao državu i za ovakve stvari činjenica je da bi i u Hrvatskoj završila u zatvoru.

Pojedini mediji su preneli da je privedena, ali, prema saznanjima Republike, to nije tačno, radi se o redovnoj proceduri.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading