KARLEUŠA POSLE TOPALKA UNIŠTILA SEVERINU: Da nisam čula jednu pozitivnu reč o ovoj BUDALI PUNOJ MRŽNJE!

Autor:

Zabava

13.08.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pustimo je da se dopisuje sa Duškom i misli da je uspela", poručila je JK nakon objave hrvatske pevačice o "Oluji"!

KARLEUŠA POSLE TOPALKA UNIŠTILA SEVERINU: Da nisam čula jednu pozitivnu reč o ovoj BUDALI PUNOJ MRŽNJE!

Foto: ST/Dragan Kadić, Goran Ristovski/ATAImages.

Nakon što je javno isprozivala folkera Milana Topalovića Topalka zbog toga što je predvodio protest 10. avgusta muzička zvezda Jelena Karleuša se osvrnula i na hrvatsku pevačicu Severinu Vučković. Severina, koja je kačila snimke s protesta, izrevoltirala je Jelenu lajkovima na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Karleuši je zasmetalo to što je hrvatska pevačica lajkovala komentar jednog korisnika, koji je zločinačku akciju "Oluja" nazvao "oslobođenjem Hrvatske od srpske okupacije".

Pevačica se javno obratila srpskom narodu.

- A sada malo o Severini! Pošto vidim da kači snimke protesta u Beogradu i Srbi se nešto lože, čisto da vidi ovaj narod šta lajkuje. Proterivanje, ubijanje srpskog naroda (ili bilo kog naroda) ne sme da se slavi, kao što to čini ova mučenica. Da nisam čula jednu pozitivnu reč o ovoj budali punoj mržnje ikada više. Pustimo je da se dopisuje sa Duškom i misli da je uspela - istakla je JK.

Republika

Foto: Instagram.com

Karleuša urnisala Severinu

Podsećanja radi, Karleuša je pre toga urnisala Topalka, a celu izjavu možete pročitati u nastavku:

- Upravo sam odgledala najbizarniji video u svom životu. Anonimni folk pevač zvani "Topalko" ili kako god se pretećim tonom i s ovakvom facom obraća predsedniku države i poručuje mu da će ga, citiram "pobediti". Razumem ja da svaki nebitni i neuspešni kurton s dijagnozom, koji u životu nije postigao ništa i koji nije završio ni osnovnu školu, može da se obrati i predsedniku jer se to zove demokratija, ali gde je granica? Evo da i ja iskoristim moje demokratsko pravo, pa da pitam "Topalka": "Da li si ti pri sebi, budalo jedna bizarna?!" Misliš da sam zaboravila masakr životinja, kada si iz zabave ubijao i hvalio se slikama leševa nedužnih bića. Sa sve tom odvratnom facom?! Kome ti pretiš, nepismeni nesrećniče?! Predsedniku države?! Pobediti predsednika države u čemu?! Indijancu, ti nisi mogao da pobediš ni u "Zvezdama Granda"! Čuj pobediš, služio si krug, dva za sprdačinu! Nisi uspeo da pobediš i pročitaš lektiru za sedmi razred, a o jednačinama da ne govorim! U ovoj jednačini obe nepoznate glase: "Ko je ova budala?!" Nisi nikad porez platio, lopove! Zašto kradeš ovu državu, a obraćaš se predsedniku? Koja je oznaka za litijum, orangutanu - započela je Karleuša, pa nastavila:

- Nisi dobacio do časova hemije, a da te ne pitam ni o Mendeljejevoj tablici. Ali si dobacio do silovanja u svom selu, kao i do svih poroka s vrlo jasnim hemijskim sastavom. Ovo je moja zemlja, ja sam u ovoj zemlji vrlo popularna, za razliku od tebe, uspešna i plaćam porez. Pa te s pravom pitam: "Ko ti je dao pravo da izlaziš na ulicu mog Beograda (imaš svoje selo), praviš nered, blokiraš put, pretiš predsedniku koji je izabran od naroda i brukaš muzičku profesiju, nazivajući sebe pevačem." Ti nisi nikakav pevač jer niko ne zna za tvoje pesme, pa ni ti koji te pale kao majmuna da si bitan (a smeju ti se iza leđa). Odjebi od mog grada, od naših ulica, a vala i od predsednika jer ne možeš cipele da mu čistiš, luzeru. Ostavi ljude koji su stručni da se bave temama koje ti ne možeš na papiru da pročitaš jer ričeš još uvek! Neće ni meni ni ovom narodu jedan ubica i silovatelj sa sedam razreda da glumi ludilo! Marš u jazbinu iz koje si izmileo i ne ubijaj životinje. Pročitaj neku knjigu. Počni od "Kako se bezbolno udaviti u septičkoj jami" - poručila je ona.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Karleuša se pre toga obratila Topalku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading