DUŠKA TOŠIĆA UHVATILI SA TRI ŽENSKE OSOBE, MEĐU KOJIMA SU I NJEGOVE ĆERKE! Nije znao da ga snimaju, sve procurilo u javnost! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić uhvaćen sa tri žene u jeku razvoda od Karleuše.

DUŠKA TOŠIĆA UHVATILI SA TRI ŽENSKE OSOBE, MEĐU KOJIMA SU I NJEGOVE ĆERKE! Nije znao da ga snimaju, sve procurilo u javnost! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Duško Tošić

Fudbaler Duško Tošić nedavno je dospio u centar pažnje kada su ga paparaci uhvatili u društvu tri ženske osobe. Međutim, ono što je iznenadilo javnost jeste da su te tri osobe zapravo bile njegove ćerke Atina i Nika, zajedno sa njihovom drugaricom. Fotografije su pokazale da se njih četvoro nalazilo u nekoj primorskoj zemlji, a Duško je bio zauzet fotografisanjem svojih mezimica.

U međuvremenu, stigla je i vest o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića. Pevačica i fudbaler su uspeli da se dogovore oko podele imovine koju su stekli u braku. Prema finalnom dogovoru, sva imovina će biti prepisana na njihove ćerke Atinu i Niku, osim jedne nekretnine - vile na Senjaku koju su 2018. godine pazarili od Dragana Stojkovića Piksija, a koja pripada isključivo Jeleni.

Jelena i Duško su postigli dogovor oko troškova za decu - Duško će do Atinine i Nikine 21. godine snositi troškove školovanja, kao i plaćati njihova letovanja i zimovanja.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Duško Tošić

 

U julu 2022. godine, Jelena Karleuša objavila je da se posle 14 godina braka razvodi od fudbalera Duška Tošića. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene, a očekuje se da će sporazumni razvod uskoro biti i potpisan.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu - započela je Jelena tada u svom saopštenju i dodala:

- Preživela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se vise oglašavati ovim putem - završila je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading